Den har i årtier været en af Aalborgs mest kendte pølsevogne, nu har den succes som Bangkok Kitchen.
Mad & Drikke

Nu åbner kendt pølsebod igen på Vejgaard Torv - med thaimad på menukortet

Ejerne af Bangkok Kitchen er lige kommet hjem med masser af idéer efter inspirationstur til Thailand

28. februar 2023 kl. 18:19

AALBORG: Så er der godt nyt til dig, der er glad for den velsmagende thaimad, som Pinda Frost laver helt fra bunden af friske råvarer i Bangkok Kitchen.

Og ja, det er den tidligere pølsevogn på Vejgaard Torv, det handler om. En af byens mest kendte, hvor der gennem mange år er langet ikke så få hottere over disken. Men det sluttede sidste år, så det nu er thaimad, du finder på stedet.

Du finder masser af autentiske retter fra Thailand på menukortet.

- Vi ville gerne sælge både pølser og thaimad, men vi fik en henvendelse fra Fødevarestyrelsen, og forskellige regler gør, at vi skulle vælge. Og så blev det thaimad, for det er det, Pinda er god til og kendt for, siger hendes mand Niels Frost.

Parret er netop vendt hjem efter tre måneder i Thiland, hvor Pinda Frost kommer fra. Og de har masser af inspiration med hjem til Vejgaard.

- Vi har besøgt rigtig mange madboder og været rundt omkring for at se, hvad det er, der bliver købt. Vi har fået mange nye idéer, og det er den inspiration, Pinda har taget med hjem. For eksempel vil vi tage svinekød og oksekød med hvidløg og chili med i flere menuer, siger Niels Frost. 

- Og så ser vi, hvad kunderne synes om det, og om det falder i deres smag. Ellers laver vi det om, for det er jo dem, der bestemmer.

Pinda og Niels Frost overtog Vejgaard Pølsevogn i 2021, og siden da har den ændret sig fra traditionel pølsebod til primært at være takeaway-sted med fokus på thaimad.

Pinda og Niels Frost glæder sig til at tage hul på deres tredje sæson på Vejgaard Torv, hvor thaimaden primært bliver solgt som takeaway.

- Det er også det, Pinda helst vil. Hun laver maden fra bunden, når bestillingen kommer. Så er grøntsagerne helt friske med bid, det lægger hun stor vægt på, siger han her dagen før åbningen.

- Vi glæder os til at se både gamle og nye kunder, vi har fået mange henvendelser fra folk, der skriver "nu må I gerne komme hjem."

Bangkok Kitchen på Vejgaard Torv åbner i morgen, onsdag 1. marts, klokken 16.

Tirsdag, onsdag, lørdag og søndag er der åbent fra klokken 16-21, torsdag og fredag fra 12 til 21.

Mandag er der lukket.

Annonceret indhold

Nyeste