Ilma Sanchez Mogensen fra La Casa Latina holder som noget nyt tequila-smagning på Ulla T.
Mad & Drikke

Nul salt, citron og røde hatte: Ilma laver unik tequila-smagning

Nu har du chancen for at få et helt andet forhold til den stærke spiritus

04. februar 2023 kl. 15:51

AALBORG: De fleste af os har en holdning til den stærke spiritus fra Mexico.

Enten elsker man det bitre, sure og salte i et shot tequila - eller også har man engang fået så mange af netop den slags shots, at bare navnet giver én trækninger om munden.

Men tequila er ikke farligt. Og netop den fordom - at tequila er lidt farligt - vil Ilma Sanchez Mogensen fra La Casa Latina gøre op med.

Tequila kan være ganske lækkert og på højde med at få en god rom, og drikker du det i moderate mængder, kommer du ikke galt afsted, fortæller hun.

Det er en overraskelse, hvilke tequilaer du kan smage - men alle kommer fra La Casa Latinas butik, der ligger lige overfor Ulla T.

- Jeg er selv fra Latinamerika, og for mig er det en stor fornøjelse at præsentere et produkt fra Mexico til det her unikke event. Tequilaen er en del af mit DNA - og er en hel kultur i sig selv, uddyber Ilma Sanchez Mogensen.

Det vil du også opdage til smagningen. Her kan du forvente at smage tequilaer, der er lagret på enorm forskellig vis - nogle i kort tid, andre længe.

De forskellige tequilaer varierer også efter, om de har været lagret på bestemte fade. Ligesom man kender det fra rom og whisky, for eksempel.

- Tequila er som musik og som de farver, det mexicanske folk har på, siger Ilma Sanchez Mogensen med stor begejstring i stemmen.

Tequila-smagningen finder sted lørdag 18. februar fra klokken 18 på Ulla Terkelsen. Tequila-smagningen indgår i en temaaften, Mexicansk Aften, som er et samarbejde mellem La Casa Latina og Café Ulla Terkelsen London. 

- Tequila er som musik, fortæller Ilma Sanchez Mogensen.

Her vil der også være mexicansk mad a la social dining og underholdning med traditionel, folklore-dans fra Mexico.

Billetterne til arrangementet kan købes hos La Casa Latina, som du finder på Kastetvej 35.

Tequila-smagningen (Mexicansk Aften) bliver holdt på Café Ulla Terkelsen London, som du finder på Kastetvej 36.

Sidste frist for tilmelding er 14. februar klokken 16.30.

Annonceret indhold

Nyeste