Pia Nyborg er selv vild med at bage og dekorere, og hun er imponeret over den fantasi og kreativitet, børnene har, mens de pynter cupcakes.
Mad & Drikke

Pia laver bagekurser for børn - og de hitter

Hun er også kendt som blogger, bageentusiast og ejer populær webshop med bageudstyr

19. januar 2023 kl. 16:06

AALBORG: Der er fri leg med fondant, glimmer og farvet creme i tyllerne, når bageentusiast Pia Nyborg igen holder et af sine populære bagekurser for børn.

Der er fri fantasi og leg, når børnene på kurset pynter og dekorerer de cupcakes, Pia Nyborg har bagt i forvejen.

- Jeg har bagt forskellige cupcakes, og så handler det ellers bare om at slippe fantasien fri og pynte. Vi prøver også forskellige teknikker og arbejder med farver, alle remedier er jo tilgængelige her, siger hun.

- Man medbringer bare et forklæde og godt humør, og så har vi nogle hyggelige timer. Vi drikker saft og spiser småkager, mens vi pynter seks cupcakes, som man får med hjem i en flot æske. Jeg oplever, at børnene er superglade for det.

Bagning er Pia Nyborgs helt store passion, og hun står bag Nyborgs Room, som er en af Danmarks største webshops specialiseret i bageudstyr, ligesom hun blogger og deler masser af sine opskrifter på sociale medier.

Du finder også masser af opskrifter hos Nyborgs Room, og Pia Nyborg har tidligere fortalt, at hendes opskrift på bikuben her er en af brugernes favoritter. 

Hun er ikke i tvivl om, hvorfor interessen for at bage og pynte bliver ved med at være stor - også blandt børn.

- Dels kan mange godt lide at bage, jeg har ofte gjort det sammen med mine børn og deres venner. Det er noget, man kan hygge sig med, og de har jo en fantastisk fantasi, siger Pia Nyborg.

- Og dels er der rigtig mange der bliver inspireret, fordi de både ser Den store juniorbagedyst og Den store bagedyst.

Og det stopper ikke her, for i forbindelse med kurset er hun blevet opfordret til også at lave kurser for børn og voksne sammen. Noget der meget vel kan være på vej senere i år.

I første omgang gælder det dog kurserne for børn, de næste finder sted på søndag 22. januar og den følgende søndag, 29. januar i Svenstrup. Tidsrummet er klokken 11 til 13, "når børnene er friske og udhvilede."

Du finder mere info om blandt andet tilmelding og pris på nyborgs-room.com

Nyborgs Room er specialist i bageudstyr med over 4000 varer, og der er også stor interesse, når Pia Nyborg holder lagersalg.

Som bonusinfo kan vi i øvrigt også lige nævne, at Pia Nyborg på lørdag, 21. januar klokken 10 igen holder et af sine populære lagersalg -  lige som med bagekurserne for børn foregår det på Jellingvej 5 i Svenstrup.

Annonceret indhold

Nyeste