Det er planen at åbne et madmekka lige her med 12 forskellige boder og plads til at sidde både ude og inde.
Mad & Drikke

Planer om stort madmekka lige midt i byen

Sushi, pizza, en tartelet eller måske smørrebrød? Stort område med forskellige madboder er på tegnebrættet

03. maj 2023 kl. 18:59

AALBORG: Okay, det her havde vi ikke lige set komme: Mange har spurgt os, hvad der mon skal være i det tidligere Dalle Valle i Friis.

Og nu kan vi afsløre en nyhed af de helt store på den aalborgensiske madscene.

Det er nemlig planen at bygge stedet om til det, man bedst kan betegne som et madmekka. En food court med 12 forskellige madboder og plads til at spise ved langborde både ude og inde.

Du kan se frem til masser af forskellige madboder, når stedet efter planen åbner sidst på sommeren.

De nærmere detaljer holder initiativtagerne for sig selv indtil videre.

Men vi kan dog fortælle, at de i forvejen er kendt i branchen og i bybilledet. Og at de har det overordnede ansvar for stedet, hvor boderne er drevet af den enkelte ejer.

Priser hvor alle kan være med

At nyheden er omgærdet af en hvis tavshed, stopper selvfølgelig ikke os, så vi har i stedet kontaktet Tom Dorf Møller, der er leasing manager i Friis Shoppingcenter.

Og han bekræfter planerne.

- Planen er at åbne 12 selvstændige koncepter, hvor man kan forestille sig, at gæsterne eksempelvis kan købe sushi, pizza eller danske klassikere som smørrebrød og tarteletter. Alt sammen med mulighed for, at man kan vælge lige det, man har lyst til, og så sætte sig og spise sammen, siger han og fortæller, at man satser på omkring 200 siddepladser i første omgang.

- Omdrejningspunktet bliver frokost og priser, hvor alle kan være med. Der er mange unge og studerende her i området, og dem vil vi også gerne tilgodese. Vi håber, det kan blive et madmarked, hvor man lige smutter forbi, når man i forvejen er midtbyen eller eksempelvis, når man skal til og fra p-huset her i Friis.

Musik og drinks

Tom Dorf Møller understreger, at ingen kontrakter er underskrevet endnu.

Men falder det hele i hak, vil initiativtagerne selv stå for at drive den bar, der også skal være i området.

Og overvejelsen er at udvide åbningstiden torsdag, fredag og lørdag med musik og drinks, så der kommer mere liv i området, "uden det dog bliver en natklub".

- Vi ser det her som et kæmpe scoop, for vi oplever stor efterspørgsel på spisesteder her i området, siger han.

- Foreløbig er der lavet forhåndsaftaler med ejerne af cirka halvdelen af de 12 boder, og vi håber, at de sidste aftaler også snart er på plads.

Hvis alt går som planlagt, bliver planerne til virkelighed i løbet af kort tid. Og efter en større ombygning af det 811 kvadratmeter store lokale, forventer Tom Dorf Møller, at stedet kan åbne efter sommerferien.

Annonceret indhold

Nyeste