Den varme kakao med Oreo laves også med flødeskum.
Mad & Drikke

Populær bogcafé er klar med to varme efterårsnyheder

- Vi kan godt lide at prøve nye ting af, lyder det fra en af indehaverne

14. september 2023 kl. 06:01

AALBORG: Da september kom, og det officielt blev efterår, pakkede Buens Bogcafé isboden væk og introducerede deres efterårsmenu.

I år består den af seks kaffe- og kakaodrikke. Indehaverne, Emma Mai Petersen og Kristine Sofie Højen, har disket op med to nye varianter – og er du vild med Oreo og lavendel, er de måske lige noget for dig.

En anelse skeptisk

Med inspiration fra et opslag på Instagram, hvor sangeren Harry Styles fik sig en lavendel latte, er en af bogcaféens nyheder en kaffe med lavendelsirup pyntet med tørrede lavendelblomster.

Udover kaffen med lavendelsirup kan man også få en Berry Fairy og en Pumpkin Spice Girl.

- Vi kan godt lide at prøve nye ting af, og nogle gange lykkes det for os, andre gange ikke. Men da Kristine foreslog, at vi skulle have Lavender Lover på vores menukort, var jeg lidt skeptisk. Nu er jeg blevet rigtig glad for den, fortæller Emma Mai Petersen.

Den anden nyhed er en varm kakao med små stykker Oreo – og selvfølgelig en hel kiks på toppen.

The Opulent Oreo, som kakaodrikken hedder, er vegansk, og Emma Mai Petersen har formået at bringe smagen af Oreo frem ved at bruge vaniljesirup.

Fokus på varm kakao

Udover The Opulent Oreo tilbyder bogcaféen andre varme kakaodrikke, herunder en B’nay’nay’ Brat med banantema samt Bounty Booty Babe med kokosnødtema.

Det er også muligt at få koffeinfri varianter.

De forskellige varianter er især populære hos mange af bogcaféens unge gæster, som ikke drikker kaffe, fortæller hun.

- Vi begyndte at eksperimentere med kakaodrikke med et twist, fordi man mange steder kan få forskellige former for kaffe – hvor der ikke rigtig er det samme fokus på varm kakao.

Buens Bog Café kan findes på Maren Turis Gade 12.

Annonceret indhold

Nyeste