Wildebeest Gastropub udvider deres julemenuen og laver i år hele fire julesliders - hvor traditionelle juleingredienser er indarbejdet på nye måder.
Mad & Drikke

Populær gastropub udvider menuen og lancerer nye juleburgere

Traditionen tro giver Wildebeest Gastropub deres burgere et juletwist. Se her, hvad der i år er på julemenuen hos den populære gastropub på Østerbro

01. november 2022 kl. 07:04

AALBORG: Det er aldrig kedeligt, det der kommer ud af køkkenet hos Wildebeest Gastropub, og netop nu er der nyt på vej fra det populære spisested på Østerbro. 

Igen i år giver de nemlig deres bud på en julemenu, der afviger fra den traditionelle sild, fiskefilet og grønlangkål - og det i form af hele fire sliders, der har fået et twist af dansk jul, plus en dessert.

Igen i år kan du få julesliders med and eller gris hos Wildebeest Gastropub.

- De foregående år har vi lavet to julesliders, en med and og en med gris. I år udvider vi til fire nye, juleinspirerede sliders, siger Heimir Gudbergsson, der driver Wildebeest Gastropub sammen med sin mor og fire brødre.

- Vi vil gerne ramme lidt bredere, end vi har gjort tidligere, og derfor udvider vi menukortet i år. 

Inspiration fra det danske julebord

And og gris kan du stadig få, men derudover vil du også kunne få en julet burger med medister og én i en vegetarudgave.

Det gennemgående element for alle juleburgere er, at der er tilføjet et julekrydderi, eksempelvis nelliker eller kanel, samt at der blevet brugt en ingrediens, der traditionelt hører sig til det danske julebord - and, medister og grønkål, for eksempel.

Én af de nye nye, juleinspirerede burgere er med medister.

I den nye vegetarburger på julemenuen finder du Wildebeests hjemmelavede, vegetariske bøf sammen med frisk grønkål, syltede æbler, en julekrydret æblekompot, barbecue og brøndkarse. Den anden nye juleburger  består, foruden medister, af sennepsmayonnaise, julekrydret tomatcreme, salat, syltede rødløg og brøndkarse.

I år kan du også finde et vegetarisk alternativ på julemenuen hos Wildebeest Gastropub på Østerbro.

Også lidt til den søde tand i år

Som noget helt nyt vil du også kunne vælge en juleinspireret dessert fra menukortet i år.

- Generelt har vi ikke det store fokus på desserter, for folk spiser sig mætte i det andet, men vi har lavet en simpel juledessert med vaniljeis, hvid chokoladeganache, citroncreme og kanelsaltede mandler, fortæller Heimir Gudbergsson.

Du kan smage de fire, nye juleburgere på Wildebeest Gastropub på Østerbro.

Er du blevet helt lækkersulten efter at smage én af Wildebeests nye tilføjelser til julemenuen, skal du heldigvis ikke vente længe. De nye, juleinspirerede burgere lanceres nemlig på menuen allerede onsdag 2. november, hvor du kan få dem på Wildebeest Gastropub på Østerbro.

Annonceret indhold

Nyeste