BreadByKaerups bud på vinterens mest eftertragtede kage er netop landet.
Mad & Drikke

Populær kage genopstår: Mikrobageri laver innovativ fastelavnsbolle

De første er allerede blevet solgt fra morgenstunden

20. januar 2023 kl. 11:55

AALBORG: Det er ikke kun prisindekset, der er ramt af inflation. 

Overalt i byen popper fastelavnsbollerne op, og hos det populære surdejsbageri i Vestbyen, BreadByKaerup, gør man ingen undtagelse for at hæve barren for, hvordan en fastelavnsbolle kan se ud og smage.

I dag er to nye bud på vinterens mest eftertragtede kage nemlig landet i William Kærups montre i bageriet, hvor du også kan få varianter af surdejsbagværk og velbrygget kaffe.

Den første er én, du nemt kan komme til at dreje hovedet efter på gaden.

Du finder denne innovative sag i bageriet på Kastetvej 15A.

- Det er vores innovative fastelavnsbolle, som vi kører i denne sæson, siger William Kærup og uddyber: 

- Den er lavet på wienerdejsbrød, som er skåret over. Smurt med en citron-timiansirup i bunden, og så er der klassisk konditorcreme i. Oven på er der mango-curd med friske stykker mango i, og så er den pyntet med flormelis på toppen.

Og således har BreadByKaerups berømte mango-spandauer fået et helt nyt liv, fortæller William Kærup om inspirationskilden bag.

Derudover kan du også få en klassisk fastelavnsbolle, der leder tankerne hen på gode gamle dage.

BreadByKaerups bud på den klassiske udgave af fastelavnsbollen.

- Den er en bagt som en bløddejsbolle, der har vaniljecreme indeni. Den her fastelavnsbolle er så blevet efterfyldt med lemon-curd, som gør, at man ikke bliver væltet helt bagover, siger William og medgiver, at det gør mon nok lidt alligevel.

Du finder BreadByKaerup på Kastetvej 14A - lige ud for den famøse, nye busgrav.

Annonceret indhold

Nyeste