Du finder også masser af opskrifter hos Nyborgs-Room.dk, og Pia Nyborg har tidligere fortalt, at bikuben her er en af brugernes favoritter.
Mad & Drikke

Populær shop med bageudstyr skal flytte - det betyder masser af tilbud til dig

Du kan også glæde dig til, at der fremover vil være Åbent Lager oftere end nu

25. august 2023 kl. 17:28

Er du vild med at bage -  og lade kreativiteten folde sig ud med dej, fondant og chokolade? Selvfølgelig med det helt rigtige bageudstyr ved hånden.

Så skal du vist læse med her, for i øjeblikket er der flytteslag på lageret med gode tilbud på blandt andet bageforme, råvarer og kondibøtter hos populære Nyborgs Room. 

Der er noget for enhver smag hos Nyborgs Room i Svenstrup, både til flyttesalget og på webshoppen. Privatfoto

Det er primært en webshop med mere end 5000 varer indenfor bageudstyr, men af og til inviterer ejer Pia Nyborg også til Åbent Lager på den fysiske adresse. Noget der trækker rigtig mange gæster til, både bagentusiaster og nybegyndere.

En mere synlig placering

I dag ligger lager og webshop i industriområdet i Svenstrup. 

- Jeg har været på udkig efter en mere synlig placering, og nu kan jeg fortælle, at jeg har lejet den gamle stationsbygning lige midt i byen. Man kan ikke undgå at se den, når man kommer sydfra og skal til eksempelvis City Syd, siger Pia Nyborg.

- Dermed bliver det nemmere lige at komme forbi, det gør man ikke så nemt her på den nuværende placering. Kerneforretningen er webshoppen, men jeg oplever også, at mange gerne vil ind og kigge på varerne, inden de køber.

Det betyder også, at hun fremover vil holde Åbent Lager oftere end hidtil.

Flyttesalg i weekenden

Pia Nyborg flytter sit lager i begyndelsen af september - og for at gøre flytningen nemmere, er der som nævnt flyttesalg. Det er i morgen, lørdag samt på søndag 27. august. Begge dage fra klokken 10 til 13.

Du finder Nyborgs Room på Jellingvej 5 i Svenstrup.

Udsalget er også i gang på webshoppen Nyborgs-Room.dk

Annonceret indhold

Nyeste