Mad & Drikke

Se billederne: Nu åbner Pincho Nation

Interessen for at besøge det cirkus-inspirerede spisested er stor, før stedet overhovedet er åbnet

23. november 2022 kl. 17:12

AALBORG: Interessen har været mere end stor på forhånd, og nu åbner populære Pincho Nation snart i midtbyen.

Hypen kommer blandt andet til udtryk ved, at alle borde allerede er booket på åbningsdagen fredag, ligesom rigtig mange gæster også har sikret sig en plads ved bordet på det cirkus-inspirerede spisested  i løbet af weekenden.

- Vi glæder os rigtig meget til at byde aalborgenserne indenfor og vise, hvad Pincho Nation er for en størrelse, og jeg håber, at vi har været værd at vente på, siger Flemming Christophersen, CEO/Partner i Pincho Nation Danmark.

Interessen for at booke et bord på den nye restaurant har på forhånd været stor.

På forhånd havde 2700 skrevet sig på en VIP-liste, der giver adgang til at booke bord to uger før åbningsdagen. Det er ny rekord – ikke bare i Danmark, men i hele Pincho Nation.

- 2700 er et meget flot tal. Det fortæller os, at folk er nysgerrige og friske på at prøve noget nyt her i Aalborg, siger Flemming Christophersen

- Vi synes, at der er et godt match mellem os og byen, og vi investerer rigtig meget i at skabe et bæredygtigt fundament for fremtiden.

Restauranten har plads til 115 gæster, der kan bestille mad fra alle verdenshjørner og kulørte cocktails via Pincho Nation app'en.

Det er fredag 25. november klokken 15, Pincho Nation åbner på hjørnet af Jomfru Ane Gade og Ved Stranden. 

Restauranten på hjørnet af Jomfru Ane Gade og Ved Stranden har plads til 115 gæster.
Annonceret indhold

Nyeste