Det er slut med thai-mad fra foodtrucken.
Mad & Drikke

Stigende priser tager livet af foodtruck

Efter halvandet år må ejer nu opgive at drive thai-vogn

09. september 2022 kl. 18:03

AALBORG: Det er slut med duften af rød karry med kylling og pad thai med rejer.  Madvognen Nuchy's Kitchen opgiver nu ævred og lukker.

- Det har været en fornøjelse, og jeg har nydt at betjene alle mine søde kunder. Det har været en fornøjelse at lave mad til jer alle, skriver indehaver Oranuch Schack på Facebook.

Det er de stigende priser på både råvarer og energi sammenholdt med, at kunderne også holder på pengene, der får hende til at opgive sin forretning.

Oranuch Schack har drevet Nuchy's Kitchen i halvandet år.

Oranuch Schack, der kom til Danmark fra Thailand i 2018, har drevet foodtrucken ved Hobrovej i Svenstrup, i halvandet år. 

- Det var svært for mig at finde et job som bogholder her i Danmark, fordi man skal være meget dygtig til dansk. Så jeg begyndte hurtigt at kede mig, har hun tidligere fortalt os her på aalborg:nu om årsagen til, at hun åbnede Nuchy's.

Siden foråret har foodtrucken dog kun haft åbent et begrænset antal timer om ugen, mens hun også har haft et fuldtidsjob ved siden af.

Selv om du nu kommer til at gå forgæves til vognen på Hobrovej, så er det ikke slut med at lave mad for Oranuch Schack. For hun vil også fremover, som hun hidtil har gjort det, kunne hyres til at lave mad ud af huset og til diverse arrangementer, fortæller hun på Facebook.

- Vi takker igen, og håber på jeres forståelse.

Oranuch Schack skar allerede i foråret ned på madvognens åbningstider - men nu er det altså helt slut.
Annonceret indhold

Nyeste