5-600 har været med de tidligere år, når Studenterhuset bød indenfor til Ølfestival.
Mad & Drikke

Større end nogensinde - populær ølfestival vender tilbage

Du kan vælge mellem 48 øl på fire timer - som noget nyt også fra udenlandske bryggerier

12. august 2023 kl. 18:58

AALBORG: Det er allerede blevet en succes med 5-600 deltagere hver gang, og nu vender den tilbage: Ølfestivalen Bad Seed Beer Fest.

Holdet bag Bad Seed Brewing består ud over Fredrik Hector Schmidt (tv.) af brygger Peter Vad Godtberg Jensen  og sælger Rasmus Haahr.

Det er den lokale brygger Fredrik Hector Schmidt og hans Bad Seed Brewing, der står bag festivalen, som finder sted for tredje gang. Og som vokser år for år, denne gang er 24 bryggerier med - og som noget nyt er nogen af dem udenlandske.

 - Ambitionen er at tilbyde den fedest mulige ølfestival til byen og til gæsterne. De udenlandske øl er niveauet over det, der findes i Danmark. Og de er med, fordi vi hele tiden vil hæve barren for de oplevelser, vi kan tilbyde, siger Fredrik Hector Schmidt.

For første gang deltager udenlandske bryggerier, otte har meldt deres ankomst.

- Det er nogle af Europas allerdygtigste bryggerier, vi har inviteret. De laver ting, som vi enten ikke kan eller er gode nok til.

Og lad det være sagt med det samme - festivalen er for alle. 

- Her er en mulighed for at blive lukket ind i øllets verden - både hvis man er nørd, og hvis man bare kommer med et åbent sind og er nysgerrig.

Gæsterne er tilfredse

Bad Seed Beer Fest slår dørene op på Studenterhuset med to sessions af hver fire timer, hvor du kan smage alt det øl, du vil. 

Og det er der mange, der er interesseret i, de 375 billetter til den sene session er allerede udsolgt.

- Det skyldes blandt andet, at vi har fået gode tilkendegivelser fra gæsterne der spreder ordene, at det er en god oplevelse, siger Frederik Hecttor Schmidt.

- Og så kan de se, at niveauet og kvaliteten stiger. På festivalen kan man smage øl, der ikke er tilgængelige andre steder i Danmark. 

Bryggerne kommer også

Han fremhæver også, at bryggerne selv dukker op, "man kan spørge dem om hvad som helst, der er producenterne selv, der møder folk i øjenhøjde".

Hvert bryggeri har fire forskellige øl med til festivalen - to til hver session. Det er nemlig sådan, at alle 48 fadølshaner bliver skiftet, så hver session byder på et unikt line-up. 

Bad Seed Beer Fest finder sted på Studenterhuset lørdag 19. august, første session er fra 11 til 15, den anden - udsolgte - er fra klokken 16 til 20.

Du finder info om billetsalg - samt en liste over de bryggerier, der deltager - lige her

Annonceret indhold

Nyeste