Til efteråret kommer der igen til at være restaurant i Pingvins gamle lokaler.
Mad & Drikke

Succesfuld restaurant overtager markante lokaler

De gamle Pingvin-lokaler har været til leje i bare tre måneder

21. marts 2023 kl. 18:17
Opdateret 22. marts 2023 kl. 18:42

AALBORG: På ægte nordjysk ville man fristes til at sige, at "det går godt nok" hos Catch Sushi Bar & Cocktails.

I deres første regnskabsår leverede de et bugnende overskud på 2,7 millioner, og i dag oplever restauranten et stigende antal besøgende og ventelister, som de har været svære at imødekomme.

Derfor udvider Catch Sushi Bar & Cocktails nu forretningen og åbner fra 1. september en ny restaurant i Pingvins gamle lokaler i Adelgade 12. Det oplyser Nordicals, der har står for lejemålet i Adelgade, i en pressemeddelelse.

- Vi har haft mange kunder, som dagligt forgæves forsøger at booke bord hos os, og vi håber med denne udvidelse at kunne imødekomme vores kunders ønsker, udtaler Zhenbin Lin, som er en af indehaverne af Catch Sushi Bar & Cocktail.

Den nye restaurant bliver med samme koncept, som du kender fra restauranten på Vesterå 14, men byder også på en udvidelse i form af et nyt Korean Barbecue-koncept. 

- Vi ser frem til at udvide vores restaurant og koncept- og give endnu flere kunder en unik og autentisk madoplevelse, udtaler Zhenbin Lin.

Catch Sushi Bar & Cocktail kan rykke ind i Adelgade 12, da Pingvin til september flytter og åbner ny restaurant på Stjernpladsen.

Annonceret indhold

Nyeste