Restauranten på Budolfi Plads er snart fortid.
Mad & Drikke

Fiskerestaurant lukker efter tre år i hjertet af Aalborg

Ejerne har besluttet at fokusere på kommende og eksisterende restauranter i stedet for at fortsætte i Aalborg

21. maj 2023 kl. 14:46
Opdateret kl. 14:59

Skagen Fiskerestaurant på Budolfi Plads i Aalborg er snart fortid. 

Ejerne bag Skagen Fiskerestaurant har nemlig valgt at lukke restauranten i Aalborg ned, skriver ejerne i en pressemeddelelse. 

- Vi åbnede Aalborg restauranten sammen med pandemiens opstart i Danmark, dermed fik vi en stille start. Nu har vi sammen med vores fantastiske medarbejdere serviceret vores gæster i Aalborg i lidt over 3 år, men nu har vi altså valgt at rette vores fokus på de eksisterende samt kommende restauranter, siger medejer Jesper C. Winter.

I forhold til spørgsmålet om, hvor Skagen Fiskerestaurant vil hen i stedet for Aalborg, svarer Jesper C. Winter. 

- Der er flere forhandlinger i gang men intet er underskrevet endnu, dog er min klare overbevisning, at vi åbner en mere i løbet af dette år, foruden den vi lige har åbnet i Kolding. 

Lukker om to uger

Lokalet midt på Budolfi Plads bliver dermed ledigt og står klar til en ny lejer fra juni 2023. Skagen Fiskerestaurant har sidste åbningsdag lørdag den 3. juni, så der er stadig mulighed for at besøge restauranten i et par uger endnu.

- De gæster som har booket bord på dage, der ligger efter denne dato, er eller vil blive kontaktet af os i løbet af mandag eller tirsdag, siger general manager Maria Ydegaard.

Foruden Aalborg er Skagen Fiskerestaurant lokaliseret på havnen i Skagen, på Illum Rooftop og Esplanaden i København, samt i Kolding.

Annonceret indhold

Nyeste