Det er ikke uden udfordringer at hente brød og kager her hos BreadByKaerup. <i>Privatfoto</i>
Mad & Drikke

Vejarbejde tvinger William til at ændre åbningstiderne i sit bageri

Det er arbejdet med Plusbus, der udfordrer BreadByKaerup på Kastetvej

13. september 2022 kl. 19:40

AALBORG: Den kommende tid bliver den hårdeste, hans bageri endnu har oplevet. Det er William Kærup ikke i tvivl om.

Han ejer BreadByKaerup på Kastetvej, og forretningen er udfordret af gravearbejdet i forbindelse med etableringen af den kommende Plusbus.

William Kærup understreger, at det vigtigste for ham er at have en butik, som kører rundt med sund økonomi, og hvor han kan dyrke sin hobby. <i>Arkivfoto: Kim Dahl Hansen</i>

- Vejarbejdet er på vej ind i sin slutspurt, og for mig bliver det også den hårdeste del, for nu har man også fjernet fortovet hen foran mit bageri, siger William Kærup.

- Samtidig er det også svært at krydse vejen for at komme herover. Det kan være et helt forhindringsløb med alle de maskiner, der arbejder her. Derudover er der trafikken, hvor biler og busser kører forholdsvis hurtigt, og det gør det også usikkert og utrygt at krydse vejen.

Og det er da heller ikke lige den hverdag, William Kærup drømte om, da han åbnede sit bageri tæt på Vestbyen Station for knap halvandet år siden. Selv om han understreger, at han ikke er truet på sit levebrød, har vejarbejdet sat sit aftryk.

- Jeg når den omsætning, der er nødvendig for, at forretningen kører. Butikken har en sund økonomi, og vi laver de tal, vi skal. Vi laver bare ikke noget ekstra til eksempelvis nye ansatte,  så nu hvor en medarbejder er stoppet, skal jeg selv løbe hurtigere.

Han kan mærke, at det især er i hverdagene, der er færre kunder, mens det går bedre i weekenderne, når gravemaskinerne holder stille, og der ikke er så meget trafik.

Som en konsekvens af det, har William Kærup besluttet at ændre åbningstiderne fra 1. oktober, så bageriet er åbent torsdag til søndag.

- På den måde får jeg næsten tre hele dage, uden maskinerne er i gang, for vejarbejdet slutter ofte tidligere om fredagen, siger han og fortæller også, at han regner med at ændre åbningstiderne tilbage til de nuværende, når fortovet igen er lavet.

William Kærup fremhæver flere gange, at han er dybt taknemmelig for sine trofaste kunder.

- Jeg er selvfølgelig bekymret for fremtiden, men jeg skal nok klare det - ikke mindst på grund af den store støtte, jeg får. Jeg har heldigvis mange loyale kunder.

Du finder BreadByKaerup på Kastetvej 15A.

Annonceret indhold

Nyeste