Efterspørgslen på restauranter her i byen stiger til den landsdækkende madfestival, Dinnerdays

AALBORG: Uge 7 venter forude, og her kan du se frem til at fylde maven med gode sager, når to af byens toprestauranter inviterer på middag til en særlig pris. Du kan nemlig spise en treretters middag på enten Musikkens Spisehus eller Søgaards Bryghus fra 210 kroner til DinnerDays, som finder sted den 8.-17. februar 2019.

Appetit for konceptet

DinnerDays har blot eksisteret i tre år, og i den periode er antallet af deltagende restauranter tidoblet - fra 10 til nu 100 restauranter på landsplan. Festivalen har taget en stor bid af markedet og i uge 42 blev alle rekorder slået, da billetsalget steg 43 procent.

Appetitten for konceptet vokser også i Aalborg. I sidste omgang DinnerDays deltog kun én enkelt restaurant i byen, Søgaards Bryghus, med stor succes. Derfor får gæsterne denne gang mere at tygge på, når to restauranter i Aalborg står klar til at forkæle gæsterne.

– Vi oplever oftere og oftere, at der bliver efterspurgt restauranter i Aalborg til DinnerDays. Erfaringen er efterhånden, at gæsterne hurtigt viser stor interesse i billetterne, når de sættes til salg. Derfor er vi glade for at præsentere en restaurant mere i Aalborg i denne omgang, siger Laura Madsen, PR & Communications Manager hos DinnerBooking.

Glæd ganen

Hos Musikkens Spisehus kan du forkæle smagsløgene med ristet kammusling med sprøde jordskokker og vilde urter, dansk kalv med saltbagt selleri, sprøde kartofler og bearnaise. Herudover en chokoladedessert med chokolade fra Valrhona og passion.

Hos Søgaards Bryghus fristes der med ballontine af lys fisk med urter og timian, confiteret svinemørbrad med kartoffel-nødde crumble, svampe, dampet blomkål, sennepssauce og sprøde chips. Desuden til dessert en citronkage med karamelliseret estragonsukker på chokolade med is.

Billetsalget starter d. 3. januar 2019 klokken 10.00 på www.dinnerdays.com.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...