Restauratør Lars Helmuth slår dørene op til Aktuel på Budolfi Plads fredag den 15. november

AALBORG: - Det skal kort og godt være et moderne madhus for den brede befolkning, hvor man får en god smagsoplevelse til en fornuftig penge...

Den 48-årige restauratør Lars Helmuth, Aalborg, har selvfølgelig 100 procent styr på madkonceptet, når han fredag den 15. november klokken 08.00 for første gang slår dørene op til sit spritnye madhus på Budolfi Plads i Aalborg, der helt i tidens ånd har fået navnet Aktuel.

Torben O. Andersen
Der bliver indrettet ca. 65 pladser inden døre og ca. 80 udenfor, hvoraf ca. halvdelen er overdækket. Foto: Lasse Sand

For det ligger nemlig Lars Helmuth utrolig stærkt på sinde, at madhuset har en bred og folkelig appel.

- Jeg vil gerne understrege, at Aktuel ikke er en restaurant, men derimod er det et madhus, multihus og madsted på café-niveau, siger Lars Helmuth til aalborg:nu og tilføjer, at gæsterne ikke skal betale mere end ca. 150 kroner for et godt måltid mad i madhuset.

Han lægger således stor vægt på, at Aktuel bliver et alsidigt og absolut ikke dyrt sted, hvor man kan få f.eks. morgenmad, frokost og f.eks. en lækker burger til aftensmad.

Aktuel indrettes med ca. 65 pladser inden døre, og udenfor bliver der ca. 80, hvoraf ca. halvdelen er overdækket.

Torben O. Andersen
Restauratør Lars Helmuth etablerer i underetagen - og dermed i gadeplan - en take away med fokus på mad og drikke to go. Foto: Lasse Sand

Lars Helmuth:

- Jeg skal selv stå for den daglige drift godt bistået af en stab på 30 til 35 medarbejdere, og Aktuel har åbent alle ugens syv dage fra klokken ca. 07.00/08.00 til ca. 22.00. Fredage og lørdage udvider vi åbningstiden til ca. 01.00.

Restauratøren fortæller videre, at der i underetagen - og dermed i gadeplan - etableres en take away med fokus på mad og drikke to go.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...