100 medarbejdere ansat i Aalborg

AALBORG: Med ca. 100 nye medarbejdere på kontrakt og et byggeprojekt, der skrider planmæssigt frem, kan Magasin nu offentliggøre, at åbningen af det nye stormagasin i Aalborg centrum bliver torsdag 20. september.

Siden det blev meldt ud, at Magasin ville vende tilbage til Aalborg efter 11 års fravær, har der været stor nysgerrighed omkring åbningsdatoen. Men nu er det altså officielt, at Magasin slår dørene op til en splinterny forretning i centrum af Aalborg torsdag 20. september.

- Forberedelserne til den store åbning går over al forventning, og vi glæder os meget til at fejre dagen med aalborgenserne, siger Tina Mikkelsen, Store Manager for Magasin Aalborg.

- Åbningen i Aalborg sker samme år, som Magasin fylder 150 år, og vi sætter alle sejl til for at sikre en festlig markering af begge milepæle. Det bliver en fest, som både i ugerne op til og på selve dagen kommer til at involvere hele midtbyen.

Åbningen i Aalborg sker efter massive investeringer de senere år i bl.a. moderniseringer, serviceoplevelsen og nye brands på hylderne, som følger en periode med flot vækst hos Magasin. Det skyldes ikke mindst nordjydernes besøg på online-butikken magasin.dk, hvor salgstallene vidner om stor interesse fra Aalborg. Den interesse kan altså fra den 20. september også imødekommes i den fysiske forretning.

- Interessen fra både jobsøgende, kulturinstitutionerne, erhvervslivet og befolkningen generelt har været rørende stor, og vi er meget taknemmelige for den opmærksomhed, der allerede har været omkring vores tilbagevenden til byen. Det tegner rigtig godt, og vi har store forhåbninger til stormagasinet i Aalborg, siger Tina Mikkelsen.

Magasin har forud for åbningen modtaget mere end 1.500 ansøgninger fra interesserede ansøgere, og der er nu ansat ca. 100 personer til at varetage de mange funktioner i det nyåbnede stormagasin. Træning og oplæring er i fuld gang, så alle står klar til at servicere kunderne fra den 20. september:

- Der er stadig meget arbejde foran os, før vi er helt klar, men byggeriet skrider frem som planlagt, og det er en stor fornøjelse at se det tage form foran os. Vi er naturligvis ikke helt klar til at vise det frem endnu, men er i gang med opbygningen af butikkens shops og inventar, og det kører efter planen, så vi bliver klar til at byde aalborgenserne indenfor den 20. september, slutter Tina Mikkelsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...