Stormagasinet løfter nu lidt af sløret for, hvad der sker på åbningsdagen 20. september

AALBORG: Aalborg vågner til en kæmpe fest den 20. september, lover Magasin, som nu afslører planerne for dagen, hvor dørene endelig åbnes, og de mere end 100 nyansatte medarbejdere tager imod i det nye stormagasin.

Borgmester Thomas Kastrup-Larsen klipper snoren til stormagasinet kl. 10 og så er alle ellers velkomne til en kop kaffe i den nye forretning. Dagen indledes med et musikalsk og underholdende show, bl.a. kigger Den Kongelige Ballet forbi og giver en opvisning, der trækker linjer til Magasins historiske rødder.

I det hele taget bliver den spektakulære åbning en begivenhed, man ikke vil gå glip af, skriver stormagasinet selv i en pressemeddelelse.

Hele dagen igennem vil der være oplevelser, overraskelser, treats, gavekort, goodiebags til de, der besøger forretningen i åbningstiden 10-20.

Det er kun de allersidste detaljer, der nu mangler på det totalombyggede stormagasin.Privatfoto

Tætpakket program

Har man ikke mulighed for at deltage i den officielle åbningsfest kl. 10, er der alligevel god grund til at kigge forbi om eftermiddagen.

Magasin er nemlig vært ved en åben event kl. 16.30-18 på Terrassen. Det sker i forbindelse med lanceringen af et særligt Aalborg-magasin, som Euroman og Eurowoman står bag i samarbejde med en række lokale partnere. Her er alle velkomne til at komme forbi og få et glas og lidt godt.

- Vi er utrolig begejstrede over den udvikling, der sker i Aalborg i øjeblikket, og vi er glade for, at de store magasiner også har fået øjnene op for Aalborg. Kort fortalt handler dette event om at hylde Aalborg, og det glæder vi os rigtig meget til at være med til, lyder det fra Tina Kallesøe Mikkelsen, der er Store Manager i Magasin.

Ved eventen vil Magasin som kulminationen på en street style-konkurrence, der afvikles i denne uge, kåre Aalborgs bedst klædte mand og kvinde, som hver belønnes med et gavekort på 10.000 kr. Det sker i samarbejde med den kendte modefotograf Victor Jones.

Programmet byder også på en unik intimkoncert med up-and-coming Aalborg-kunster Shakila, det populære cocktail-brand Lillet vil sørge for forfriskende drinks, mens redaktionen på Euroman og Eurowoman vil fortælle om efterårets tendenser. Her afsløres også den smukke Aalborg-t-shirt, som er designet af den lokale kunstner Peter Max.

- Vi håber at se rigtig mange aalborgensere på denne dag, som virkelig bliver noget helt specielt, slutter Tina Kallesøe Mikkelsen.

Til en fest hører der et glas. Det kan man få om eftermiddagen, når der lanceres et særligt Aalborg-magasin i samarbejde med Euroman og Eurowoman.PR-foto
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...