Har i al hast flyttet pakkeudlevering ned i stueetagen

AALBORG: Magasin har på linje med andre stormagasiner, arkader og storcentre landet over sagt farvel til den fysiske julehandel for i år.

Men på nettet lever kædens shoppe-univers videre. Og er du en af de mange, der har fået leveret en GLS-pakke eller en click & collect-pakke fra Magasin.dk til forretningen på Nytorv, så er der ingen grund til at fortvivle.

For selv om selve forretningen er lukket, så har Magasin i midtbyen i al hast etableret en pakkeshop i Mad & Vin i stueetagen, hvor du alle dage til og med 23. december kan hente pakker, fortæller Magasin i en pressemeddelelse.

- Vi ved, hvad julen betyder for danskerne, og vi arbejder på højtryk for at søsætte løsninger, så vores kunder også sikkert kan komme og hente de pakker, de vil lægge under juletræet. Vi knokler på med at finde andre udleveringssteder, hvor vores kunder kan hente de pakker, de shopper online her op til juleaften, siger kommerciel direktør hos Magasin Lise B Thomsen.

Magasin-kæden forventer, at man vil se en markant stigning i onlinesalg frem til juleaften. Derfor har man også omdirigeret en række fuldtidsansatte fra Magasin på Kgs. Nytorv over til onlinedelen, for at man kan få flest mulige ekspeditioner igennem.

Der er åbent i Magasins pakkeshop hver dag fra kl. 10-18.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...