De to julemagasiner kan både hentes i stormagasinet og læses på Magasins hjemmeside.
Shopping

Magasin går all in: To julekataloger i år

De udkommer primært digitalt - og med temaer, der afspejler kundernes interesser op til jul

01. november 2018 kl. 13:58
Opdateret kl. 14:40

AALBORG: I år får læserne af Magasins julekataloger en tidlig julegave - for første gang udgiver stormagasinet nemlig hele to kataloger med juleinspiration;

Et med fokus på bolig, mad og vin - og et med fokus på beauty og damefashion. Temaerne er bestemt ud fra, hvad kunderne i Magasin er mest interesseret i op til jul, oplyser stormagasinet.

En digital julestrategi

Julemagasinerne udkommer primært digitalt.

- Årsagen til dette skal findes i en mere digital julestrategi, hvor både flere nye medier og tiltag ser dagens lys. Blandt andet har vi en helt ny julefilm, der i år tager danskerne med i en helt ny retning, ligesom vi har et stort fokus på nye digitale platforme, blandt andet på YouTube, hvor vi laver meget mere juleindhold end nogensinde før, siger Lise B. Thomsen, der er E-Commerce og Marketingdirektør i Magasin.

Du kan dog også stadig få fat i julekatalogerne på print.

- Vi ved, at det traditionelle julekatalog er en fast del af julen for mange danskere, og derfor har vi også valgt, at det stadig er muligt at få fat på de to nye julemagasiner i vores forretninger og via et samarbejde med Aller Media, hvor julemagasinerne udkommer sammen med en række af deres udgivelser, siger Lise B. Thomsen.

Stormagasinchef Tina Mikkelsen glæder sig over at stå i spidsen for det nye Magasins første jul i Aalborg.

Stjernernes fest

I år er det stjernernes fest i Magasin, der i anledning af sit 150 års jubilæum har hentet inspiration til den traditionsrige juleudsmykning helt tilbage i 1952, hvor en vrimmel af stjerner skabte julestemning for store og små.

Julemagasinerne giver kunderne en flig af den julestemning, der er i Magasins forretninger - her er guldstjerner også gennemgående pynt.

For stormagasinchef, Tina Mikkelsen, er det noget helt særligt at stå i spidsen for det nye Magasins første jul i Aalborg.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at vise kunderne et Magasin i julestemning, siger hun.

- Vi har fokus på gaver, varer - og at give en helt særlig juleoplevelse.

Alt sammen elementer der også går igen i de to julemagasiner, der udkommer i dag, 1. november.

Du kan se Magasins julemagasiner her:
Annonceret indhold

Nyeste