Verdenskendt modefotograf spotter i denne uge de bedst klædte, der kåres ved den store åbningsfest

AALBORG: Magasin sender i denne uge den verdenskendte modefotograf Victor Jones på gaden i Aalborg for at spotte de bedst klædte piger, drenge, kvinder og mænd. Én person af hvert køn vinder titlen og et gavekort på 10.000 kr. til Magasin.

Fotograf Victor Jones er vant til at dække events for de store modehuse, men i denne uge traver han Aalborgs gader tynde i jagten på aalborgensere med særligt god stil.

Op til åbningen af Magasin i Friis Shoppingcenter den 20. september kører stormagasinet nemlig en street style konkurrence. To heldige aalborgensere - én af hvert køn - kåres til Aalborgs bedst klædte og vinder hver en generøs præmie på 10.000 kr. til at shoppe amok for i den nye forretning.

- Det er vigtigt for os at være en del af byen på en positiv måde og at give noget igen til den by, vi bliver en del af, siger Store Manager for Magasin Aalborg, Tina Kallesøe Mikkelsen. - Vi kommer ikke kun til Aalborg for at lange varer over disken, men for at være med, der hvor det sker. En vigtig grundsten i Magasins DNA er jo at være eksponent for den gode stil, og vores opgave er bl.a. at inspirere og også give plads til, at den gode stil kan udfolde sig og måske blæse lidt ekstra liv i byen. Det tror vi på, at Aalborg er helt klar til, for det har vi selv oplevet i vores møde med byen.

God stil er personlig stil, at byde ind med noget, som ikke er set før og kan inspirere andre. Foto: Victor Jones

De bedste street style-fotos bliver udstillet i Magasin Aalborg til den store åbningsfest, og ved et særligt event om eftermiddagen den 20. september i tidsrummet 16.30-18.00 kåres vinderne. Her overrækker Tina Mikkelsen præmierne.

Her er der mange gode grunde til at deltage, uanset om man er blevet "spottet" eller ej. Magasin serverer drinks og lidt godt til alle, der kigger forbi eventen, som har til formål at hylde Aalborg. Det sker bl.a. med deltagelse af forskellige Aalborg-profiler. Euroman og Eurowoman kommer også forbi og giver deres bud på efterårets tendenser, ligesom de udkommer med et særligt Aalborg-magasin.

De bedste fotos bliver udstillet i Magasin Aalborg ved den store åbningsfest, hvor vinderne også kåres.Foto: Victor Jones

Spørger man fotografen og dommeren selv, hvad der er god stil, sværger han til en god portion kant og personlighed:

- God stil er personlig stil, at byde ind med noget, som ikke er set før, og at inspirere andre. Det er ikke inspirerende at ligne alle andre omkring sig, men originalitet og autenticitet er noget af det, der gør os hver især unikke, så det er det, jeg ser efter, når jeg leder efter folk med god stil. Det handler ikke altid om tøjet, men også om, hvordan man bærer det, og hvordan man hviler i sig selv, siger Victor Jones.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...