Elektronik- og hvidevarekæde åbner i City Syd på fredag, men allerede nu er de første klar til at kapre tilbud

AALBORG: To computere, en opvaskemaskine, en rudevasker, en trafikalarm, et kamera og en række småting.

Maja Falk og hendes svigermor Glennie Frederiksen har indkøbssedlen klar hjemmefra. De har her onsdag sat sig i køen som de allerførste til åbningen af Power i City Syd fredag morgen.

- Vi har på forhånd undersøgt og læst lidt om, hvordan det har været de andre gange, Power er åbnet. I Viby kunne vi se, at de første dukkede op mere end to døgn før, så vi tænkte, det skulle være i dag, fortæller Maja Falk.

Kvinderne kommer fra Holstebro og har begge ferie, og derfor synes de godt, at de vil investere tiden i det.

- Vi har en computer og tablet med og har Netflix og Viaplay, og så skal vi løse kryds og tværs og spille Uno, fortæller hun.

Katrine Schousboe
De to kvinder har fået noteret deres ønsker ned, så de burde være sikre på at få de varer, de er kommet efter. PR-foto: Power

Har et godt forhold til hinanden

De kølige nætter er de også forberedt på. Maja Falks kæreste er i militæret, så hun er blevet udstyret med ekstra varme soveposer, og kvinderne har også telt med.

- Det får vi nu nok ikke brug for, for Power er i gang med at stille to store telte op, hvor vi kan overnatte, og vi har fået at vide, der kommer vagt fra i aften, fortæller hun og tilføjer, at de i det hele taget er blevet mødt med meget stor venlighed.

- Vi har fået både sodavand og kaffe, og de har noteret ned, hvad det er, vi gerne vil have, så vi skulle være sikret vores varer.

Ingen af de to kvinder har prøvet at sidde i denne form for tilbudskø før, men de har besluttet at tage det som en oplevelse, og Maja Falk er overbevist om, at de også taler sammen efter på fredag.

- Vi har et rigtig godt forhold til hinanden, men jeg har da taget et par høretelefoner med, hvis en af os trænger til at være lidt alene, siger hun med smil i stemmen.

Power åbner butikken på Løven 25 på fredag 23. august kl. 07. Kæden forventer, at op mod 1000 vil stille sig op i køen til åbningstilbuddene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...