Hitmusical vender tilbage med rekordstort program

Er du en Dancing Queen, en Super Trouper, eller slet og ret bare begejstret for hitmuscialen Mamma Mia! bygget op omkring ABBAs velkendte hits, så kan Aalborg Kongres & Kultur Center måske gøre din dag en anelse bedre.

Kulturcentret har netop offentliggjort, at foråret 2020 bliver festligere end de fleste, når musicalen Mamma Mia! vender tilbage til Danmark i dansk version og med dansk cast. Det sker med hele ti forestillinger fra 8.-19. april 2020.

– Mamma Mia! er en stor satsning for AKKC, men baggrunden, for at vi tør satse så stort, er, at Aalborg udover København er den by, der har solgt flest billetter til de seneste store musicals. Mamma Mia! er den helt rigtige musical at satse på med forestillinger i hele to uger, kun København spiller flere forestillingen end Aalborg, fortæller en glad direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center Nicolaj Holm.

Det er Anne Linnet, der har oversat ABBAs sange til den danske version af Mamma Mia!. Foto: Brinkhoff/Mögenburg

Det er ti år siden, at musicalen sidst kunne opleves i Danmark, dengang havde opsætningen et af de største forsalg til en dansk teaterforestilling nogensinde.

Denne gang får musicalen premiere i Tivolis Koncertsal 22. januar 2020, og herefter drager den på Danmarksturné. Første stop på turnéen bliver Holstebro, mens Aalborg har æren af at blive andet stop på ruten. Herefter følger Randers, Vejle, Esbjerg og Viborg, som også får glæde af den danske musical, hvor Anne Linnets oversættelse af ”Mamma Mia”, ”Dancing Queen”, ”The Winner Takes it All” og i alt 22 udødelige ABBA-hits kan opleves.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...