Kæde forventer rigtig mange ansøgere og inviterer til informationsmøde

AALBORG: I sensommeren åbner elektronik- og hvidevarekæden Power deres længe ventede butik i City Syd. Og en ny butik kræver naturligt nok nye medarbejdere.

Derfor er Power netop gået i gang med at lede efter de sælgere, kassemedarbejdere og ledere, der skal betjene os i den kommende butik.

I alt er der tale om cirka 50 arbejdspladser indenfor ti forskellige jobfunktioner.

- Alt, hvad vi laver, tager udgangspunkt i den gode kundebehandling. Hos os har vi ikke ledelseskultur eller regnskabskultur, vi har kundekultur. Derfor er kundevenlighed den allervigtigste kvalitet, vores nye medarbejdere skal have, siger Jesper Boysen, der er administrerende direktør i Power.

Potentielle ansøgere kan derudover komme fra alle grene af handelslivet. Kæden stiller ingen krav om, at man har branchekendskab, for Power sørger selv for oplæring af de kommende medarbejdere.

- Hvis man er sød og smilende, så er man altså rigtig langt, siger han.

Katrine Schousboe
Allerede i efteråret var Power i byen - for én dag. I øvrigt på den adresse, hvor kæden åbner i eftersommeren. Foto: Power

Forventer rigtig mange ansøgninger

Ifølge Jesper Boysen er interessen for at komme til at arbejde i det nye elektronikmekka allerede overvældende. Derfor holder kæden et informationsmøde for alle interesserede på Comwell Hvide Hus onsdag 19. juni.

Her kan man møde Jesper Boysen selv og kædens operationelle chef Mads Stenger samt en række medarbejdere fra de allerede eksisterende Power-butikker.

- Når vi holder de her informationsmøder, kommer der som regel mellem 400 og 800 interesserede, og det forventer jeg også, der gør i Aalborg, siger direktøren, som tilføjer, at han forventer et sted mellem 1200 og 1800 ansøgninger til de 50 stillinger.

Det er fortsat uvist nøjagtig, hvornår Power åbner. Det ligger dog fast, at vi skal efter sommerferien, og at kæden åbner i den tidligere IdeMøbler på Løven 25A.

Informationsmødet finder sted onsdag 19. juni kl. 16-17.30. Man kan melde sig til på power.dk/aalborg

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...