Møbelbrandet flytter ind på central adresse i morgen - se her hvor

AALBORG: Er du vild med de specialfremstillede træmøbler fra Mani Pine? Så får du en helt ny mulighed for at træde ind i møbeluniverset, når ejerne Jonas Damm og Nicolai Adamsen åbner showroom i midtbyen.

Og det sker endda allerede i morgen, lørdag, når de inviterer indenfor i nye lokaler i Friis Shoppingcenter, der hvor Dalle Valle lå tidligere.

Tina Larsen
Det er her i Friis Shoppingcenter, du finder Mani Pines showroom og plakater fra SpotByen de kommende måneder. Foto: Mani Pine

Mani Pine er kendt for sine custommade træmøbler, og har tidligere selv kaldt priserne for high-end. Men sammen med indtoget i bymidten satser de to stiftere i stigende grad på at lave møbler, hvor flere kan være med rent prismæssigt.

- Vi skruer mere og mere op for standardproduktionen, og med placeringen vil vi også se, om vi i højere grad kan ramme dem, der bor i lejlighed - og i det hele taget det segment, der bor i midtbyen, siger Nicolai Adamsen.

Tina Larsen
Mani Pine er kendt for sine custommade træmøbler. Foto: Mani Pine

- Og vi har fundet nogle vildt fede lokaler her i Friis med masser af plads og store vinduer ud mod gaden samt med mulighed for at skabe et loungeområde ude foran, når vejret bliver bedre. Vi skaber et fedt, hipt område i sommermånederne.

Han fortæller, at Mani Pine foreløbig bliver på adressen hen over sommeren.

- Vi åbner vores showroom for at teste, om vi skal have en butik fast herinde i midtbyen. Vi vil gerne ind og ramme flere forbipasserende med vores brand, og i Friis ligger vi centralt med mange forbipasserende der både skal ind til byen og ned på Havnefronten, siger Nicolai Adamsen.

- Det bliver et kæmpe skridt for Mani Pine, hvis det her viser sig at være noget for os.

Mani Pine åbner i Friis Shoppingcenter i morgen, lørdag 1. maj, klokken 10.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...