Succesen fortsætter for møbelvirksomheden, der indvier nyt showroom og værksted med stort event

AALBORG: Det går kun en vej for møbelvirksomheden Mani Pine, og det er fremad.

Ejerne og stifterne Jonas Damm og Nicolai Adamsen har stor succes med deres specialfremstillede træmøbler i både ind- og udland. Og den stigende interesse fører til, at Mani Pine indvier nyt showroom og større værksted den kommende weekend, 6.-7. april.

Tina Larsen
Nicolai Adamsen og Jonas Damm med værkstedshunden Mikkel, der er en fast del af teamet. Foto: Laura Guldhammer

Det sker med åbent hus, musik og tilbud til gæsterne. Udover muligheden for at opleve Mani Pines produkter, kan du også møde plakatdesigner Julie Nete fra nete design studio, der også gæster eventet.

- Med det nye showroom får vi bedre mulighed for at vise vores univers og vores produkter frem. Man kan se træmøblerne i helheder, og der er eksempler på forskellige løsninger i indretningen, siger Nicolai Adamsen.

Tina Larsen
Foto: Laura Guldhammer

- Man kan komme ud og opleve det, vi laver. Pointen er, at man kan prøve møblerne, og vi kan gå i dialog med kunderne i forhold til at skræddersy møblerne, så de passer til den enkelte.

Du kan blive inspireret af Mani Pines idéer og designs, når der er åbent hus i showroom og værksted på Mineralvej 21 A i weekenden 6-7. april klokken 10 til 16 begge dage.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...