Nu satser iværksætter Jacob Hjort også på udlandet

AALBORG: Spillet hedder Mixing Box, og manden bag det er Vendsyssel FF-fodspiller og iværksætter Jacob Hjort. Spillet er stærkt inspireret af festspillet, hvor en Margrethe-skål indgår. Den var der desværre ikke plads til i den endelige udgave af spillet, da den ville fylde for meget. Du kan læse mere om spillet og ideen bag lige her.

- Spillet tager jo udgangspunkt i Margrethe-skåls spillet, og jeg var da også ude i at skrive til hendes majestæt Dronning Margrethe den anden af Danmark, for at bede om lov til at sætte hendes ansigt på kassen. Det fik jeg desværre ikke lov til. Så derfor hedder spillet nu Mixing Box, fortæller Jacob Hjort.

Da aalborg.nu talte med Jacob Hjort i efteråret var prototypen lige blevet lavet, og foran stod så arbejdet med at få det ud i butikkerne.

- Til at starte med har jeg fået lavet 1000 spil, og det er gået rigtig godt med at få dem solgt. Jeg har kun cirka 350 spil tilbage. Så nu skal jeg have lavet nogle flere. Denne gang får jeg produceret imellem 2000 og 5000, fortæller Jacob Hjort.

Blandt andet har butikken Spilforsyningen, på hjørnet af Bispensgade og Vesterbro, haft spillet på hylderne i butikken.

- Nede i Spilforsyningen har de bestilt over tre omgange, fordi der har været udsolgt. Den ene gang fik de udsolgt på bare ni dage. I Bog & Ide i Bispensgade har de også taget godt imod det. Nu prøver jeg så at få det ud i hele kæden. Der skal jeg dog have en distributør, og det er jeg ved at forhandle på plads, fortæller Jacob Hjort.

Eventyret stopper dog ikke i Danmark, og ideen er da også, at spillet skal ud over landets grænser.

- I første omgang skal jeg have spillet til Grønland og Færøerne. Der behøver jeg jo ikke oversætte spillet. Jeg vil derefter prøve at få spillet ud i hele Norden, fortæller Jacob Hjort.

- Jeg tror rigtig meget på spillet, ellers var jeg jo ikke gået i gang med det. Jeg har da også kun fået positive tilbagemeldinger på det, og folk er rigtig glade for at spille det, slutter Jacob Hjort.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...