- Man lærer med tiden, at man skal passe på sig selv og sit helbred. Man lever kun en gang. Jeg har været heldig, at jeg indså det i tide, siger Mario El-Hajj om sin tilværelse som iværksætter. Arkivfoto: Martin Damgård
Mennesker

Marios livsværk blødte, mens han selv kørte utrætteligt på - så traf han livsvigtig beslutning

Iværksætteren havde svært ved at skrue ned for sin arbejdsmængde. Da han endelig trappede ned, følte han sig stresset

15. august 2022 kl. 19:49

AALBORG: Med egne ord var Mario El-Hajj vant til at køre på med 200 kilometer i timen. Han blev gentagne gange bedt af venner og bekendte om at slappe mere af. Det var let for dem at foreslå, men svært for iværksætteren at gennemføre.

Gennem mere end 20 år har han været indehaver og stifter af Bogø Sandwich og senere Wasabi Sushi, der i dag samlet set råder over seks lokationer i Aalborg og en i Frederikshavn.

I december måned trådte han endelig på bremsen. Han tog sig tid til at mærke efter i sig selv og fandt frem til, at det var på tide at skære det fra, som gav ham selv og forretningen underskud.

- Det er fandeme farligt at køre sådan på, for hvis man kører galt, er man færdig. Det er svært at få sig selv til at stoppe op og holde ind til siden. Derfor er jeg glad for, at jeg traf min beslutning i tide, siger Mario El-Hajj.

- Alle kender til følelsen af at komme af motorvejen. Det kan føles utroligt langsomt, og man vil gerne bare i mål. Sådan havde jeg det, da jeg trappede ned, forklarer Mario El-Hajj. Arkivfoto: Grete Dahl

Begivenhedsrigt år

Det seneste år har været begivenhedsrigt for Mario El-Hajj, der både har lukket en gammel forretning og åbnet flere nye.

Det er sket til trods for, at hans selskaber bag Bogø Sandwich og Wasabi Sushi kom ud af det seneste regnskabsår med et samlet underskud på over 800.000 kroner.

- Vi har givet den gas og taget de nødvendige udviklingssteps på én gang, og nu kan vi se fremad og begynde at tjene penge igen.

Hvis du vil læse mere om, hvad Mario El-Hajj gjorde for at vende sin egen og forretningens udvikling, kan du læse mere på Nordjyske.dk.

Annonceret indhold

Nyeste