Lørdag spiller den verdensberømte dj i Aalborg - en by han holder af, og som er med helt fremme, når det gælder EDM

AALBORG: Når Martin Jensen indtager Aalborg Kongres & Kultur Center, kan man glæde sig til et helt særligt dj-performance-set. I stil med hans spektakulære online-koncerter vil selve live-koncerten byde på et altomsluttende sceneunivers.

- Det bliver et show med adskillige sceneelementer og et ekstremt tætpakket dj-performance-set med super sindssyg energi, fortæller Martin Jensen selv om koncerten, som løber af stablen i morgen, lørdag 27. november.

Koncerten i AKKC er en af kun to koncerter på årets danske tour. Og det var ikke tilfældigt, at den blev placeret i Aalborg:

- Jeg holder meget af Aalborg. Det sidste online-show, vi lavede, var virkelig noget særligt, og så har jeg tit spillet i Kildeparken til karneval, siger Martin Jensen.

- Der er et fedt team og nogle virkelig dygtige mennesker, og så kræver et show som det her, at der er noget opbakning. Og der tror vi på Aalborg, som på en måde er nordens EDM-hovedstad, forklarer han og henviser blandt andet til Aairport Festival.

Han har fået designet et 3D univers ud fra nordisk mytologi - fordi han synes, det er et sindssygt sejt univers.

Og showet bliver kulminationen på de mange store koncerter, han har lavet online i løbet af coronanedlukningen, og han glæder sig helt vildt til at holde årets fest med aalborgenserne.

- Me, Myself, Live er et show, der er brugt rigtig mange timer på. Det var planlagt allerede til foråret 2020. Alt var forberedt, men billetterne nåede jo sjovt nok aldrig at blive sat i salg. Jeg glæder mig til, at vi skal ud på den anden side igen - nu er der forhåbentlig fest!, udtaler Martin Jensen.

Du kan stadig nå at få billetter til showet - de står til 380 kroner, og du kan købe dem her.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...