Se paradekørsel med op mod 250 motorcykler fra hele EU

AALBORG: Der er masser af underholdning i Aalborg den første uge i august. Ikke alene kommer omkring 40 flotte sejlskibe til byen i forbindelse med The Tall Ships Races. Aalborg får også besøg af op mod 250 motorcykler fra hele EU.

Det er Goldwing Klub Danmark, der sammen med Aalborg Kommune arrangerer Skandinaviens største motorcykeltræf for Goldwings 4. til 7. august.

- Træffet skulle have været holdt for to år siden, men vi måtte udskyde det på grund af coronaen, så vi glæder os rigtig meget til, at det sker i år, siger Flemming Andersen, der er formand for Goldwing Klub Danmarks region 6.

Goldwing er Honda Motorcykels største model, og de op mod 250 motorcykler, der kommer til Aalborg, repræsenterer en samlet nyprisværdi af 100 til 150 millioner danske kroner.

- Det er nogle store og tunge 6 cylindrede maskiner, der er beregnet til lange ture. Jeg har selv kørt 41.000 kilometer på en tre måneders tur gennem USA, Canada og Alaska, siger Flemming Andersen.

Motorcyklisterne bliver indkvarteret på campingpladsen og hytte-øen ved vandrehjemmet ved travbanen, og hver dag under træffet kan du være heldig at møde dem på vejene rundt om i Nordjylland.

Hvis du vil kigge nærmere på de store motorcykler, så får du chancen lørdag 6. august, hvor de vises frem ved Aalborghus Slot fra klokken 13-14. Efterfølgende kører de store maskiner paradekørsel til campingpladsen.

Susanne Justsen
De mange motorcykler vises frem foran Aalborghus Slot lørdag 6. august. Arkivfoto: Torben Hansen
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...