Visionen er både nye specialbutikker og restauranter i området. Grafik: Coop Danmark
Livet her

Masser af nye butikker på vej i Nørresundby - se her hvor

Planen er specialbutikker, restauranter og et helt nyt varehus

06. januar 2022 kl. 11:11
Opdateret kl. 14:19

NØRRESUNDBY: Der bliver masser af ny aktivitet i Bouet ved Nørresundby den kommende tid. Alt sammen for at skabe endnu flere muligheder for at shoppe og gå på restaurant i området.

Det er Coop, der har købt grunden, hvor du i dag finder Kvickly, Jysk og Maxi Zoo. Formålet er at udvikle området med flere nye butikker, så der kan skabes et større, meget attraktivt detailhandelsområde på adressen Loftbrovej 15-17. Det skriver Coop Danmark.

Planen er at bygge et helt nyt, moderne Kvickly varehus, nyt OK tankanlæg og vaskehal samt en række større specialbutikker, der skal gøre placeringen mere attraktiv for kunderne – sammen med Maxi Zoo og Jysk, der fortsat vil være der.

- Vi har gennem de seneste otte år ønsket at udvikle området til glæde for kunderne i Nørresundby og omegn. Derfor er vi glade for, at vi har kunnet indgå aftale om køb af hele komplekset, siger ejendomsdirektør Flemming Møller Hansen, Coop.

Coop har allerede lavet en idéskitse for projektet, men er i fuld gang med at analysere hvilke typer butikker, der er størst behov for. I løbet af de kommende måneder skal planlægningen drøftes nærmere med Aalborg Kommune. Visionen er, at der udover Kvickly, OK, Jysk og Maxi Zoo kan blive plads til ca. 8-10 andre butikker og restauranter.

Hvis det går som ønsket, vil den nye Kvickly og de øvrige butikker kunne åbne i 2024.

Annonceret indhold

Nyeste