Lærernes Pension vil bygge 280 lejligheder ved Stigsparken

AALBORG: Planerne for det nye Stigsborgområde begynder nu for alvor at tage form. Det 54 hektar store område bliver det største nye bosætningsområde i Aalborg i nyere tid, og nu melder pensionsselskabet Lærernes Pension sig også på banen som bygherre.

Selskabet har netop erhvervet sig to byggefelter ved den fremtidige bypark Stigsparken, hvor de vil opføre 21.000 kvadratmeter bolig fordelt på ikke færre end 280 lejligheder.

Byggeriet kommer til at bestå af to etagehuskarréer på 3-6 etager, og 1. etape af byggeriet forventes færdig i midten af 2022.

- Vi glæder os meget over at blive en del af Stigsborg-området i Nørresundby. Det skyldes ikke mindst den ambitiøse strategi for en bæredygtig bydel og implementering af FN´s verdensmål, forklarer finansdirektør Henrik Walther Mogensen fra Lærernes Pension i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Vores byggeri får en fantastisk beliggenhed ved Stigsparken og parkpromenaden samt med Limfjorden helt tæt på.

De nye boliger bliver på mellem 50 og 120 kvadratmeter fordelt på to-, tre-, og fireværelses lejligheder. Alle boliger får enten altan, forhave eller terrasse samt grønne gårdrum.

Udviklingen af Stigsborg vil foregå over de næste 25-30 år, og planen er, at der i alt skal være omkring 4000 boliger.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...