Spillerne går til sagen, og der er som regel tale om intense kampe, når der spilles beach håndbold, og det er alt sammen med til at gøre dysterne særdeles seværdige for tilskuerne. Arkivfoto: Henrik Bo
Det sker

Masser af sand mellem tæerne og power i skudarmen

Hvis du er til spændende og seværdige kampe, så tag ud til Gistrup og se beach håndbold for drenge og piger

06. juni 2019 kl. 14:21

AALBORG: Det bliver formentlig en rigtig fed oplevelse for såvel de mange unge deltagere som tilskuerne, når der lørdag bliver fløjtet op til beach håndbold på sandbanerne ved Gistrup Idrætscenter.

Og spillerne skal nok gå til makronerne al den stund, at the winner takes it all forstået på den måde, at stævnets vindere sikrer sig en billet til det officielle Beach DM 2019, der holdes i byen Dalum på Fyn søndag den 16. juni.

Arrangementet i Gistrup er således et beachstævne for U-17 og U-19 hold, og det er som nævnt en DM-kvalifikationsrunde.

En hurtig aflevering ind til stregspilleren, der frygtløs kaster sig ind over stregen for at score samtidig med, at forsvarsspilleren til højre gør alt for at blokere skuddet. Arkivfoto: Henrik Bo

Udviklingskonsulent i Dansk Håndbold Forbund (DHF), Jens Ulnits, siger til aalborg:nu, at det er et stævne for både drenge og piger.

- Deltagerne i U-17 er i alderen 16 til 17 år, og i U-19 er deltagerne 18 og 19 år.

- Stævnet har deltagelse af i alt ca. 140 håndboldspillere, og fordelingen er fem drengehold og fem pigehold i U-17.

- I U-19 stiller fem pigehold og tre drengehold op til dyst, oplyser Jens Ulnits.

Der er fire spillere på banen ad gangen på hvert hold, når der spilles beach håndbold, og spillerne lander alt andet lige blødt i sandet, når de går den direkte vej mod målet. Arkivfoto: Henrik Bo

Der spilles på to udendørs sandbaner i Gistrup, og stævnet foregår i tidsrummet fra klokken 10 til 16.

Der er fire spillere på banen ad gangen på hvert hold, og spilletiden er 2 gange 10 minutter. Holdene kommer i øvrigt fra hele Nordjylland.

Håndboldstævnet er arrangeret i et samarbejde mellem JHF kreds 1 og DGI Nordjylland.

Jens Ulnits:

- Nu håber vi så bare på, at vejret er med os, og at det bliver et vellykket stævne med mange spændende kampe og en god stemning.

For en god ordens skyld skal det lige oplyses, at stævnet oprindeligt var henlagt til Vestre Fjordpark i Aalborg, men det blev på grund af nogle praktiske forhold flyttet til Gistrup, hvor Nøvling IF klarer denne del af arrangementet.

Annonceret indhold

Nyeste