Mathias Walther fra Helmuth Bar & Kitchen testede sin ide for løverne. Privatfoto
Mennesker

Mathias blev kastet for løverne

Det var lige ved og næsten i Løvens Hule

05. marts 2021 kl. 08:21

AALBORG: Torsdag aften kunne man se Mathias Walther fra Helmuth Bar & Kitchen præsentere sine Grafitti Cocktails for investorerne i DR programmet Løvens Hule. Ideen består af printbare logoer i cocktails med æggehvideskum. En meget nervøs Mathias Walther fik desværre ikke en investor til sin idé, selvom det var lige ved og næsten.

Nordjyske Jacob Risgaard var den eneste, der viste interesse for projektet og tilbød 300.000 kroner for 20% af virksomheden. Det gjorde han med ordene: "Os fra Aalborg, Nordens Paris skal holde sammen." Dette tilbud var til tydelig undren, især hos løven Jesper Buch, kunne man se et forvirret ansigt. Til det svarede Jacob Risgaard: "De er fra Aalborg af, Jesper!", til det responderede Jesper Buch: "Det går godt deroppe."

Tilbuddet takkede Mathias Walther nej til og tilbød i stedet 12 % procent af virksomheden for de 300.000 kroner. Dermed stoppede alle videre forhandlinger og Mathias besøg stoppede der. Tilgengæld ytrede både Jacob Risgaard og Christian Arnstedt at de gerne ville være kunder.

Du kan læse mere om Mathias Walthers besøg ved løverne lige her.

Hvordan det kommer til at gå med Mathias Walthers Grafiiti Cocktails må fremtiden vise. Nu glæder vi os til at kunne indtage drinks med logoer, når Helmuth Bar & Kitchen igen får lov til at åbne.

En svensk kronprinsesse har også nydt godt af Mathias Walthers drinks. Privatfoto
Annonceret indhold

Nyeste