Vi er gået spilamok under corona - det betyder, at Spilforsyningen nu udvider med 1000 kvm

AALBORG: Mens mange ting stod helt stille i corona-tiden, var der et kæmpe boom i salg af brætspil.

Sådan lyder melodien i hvert fald, hvis man spørger hos den aalborgensiske virksomhed, Spilforsyningen, som er i rivende vækst. Efter de flyttede fra den relativt anonyme lokation i Algade til det meget synlige hjørnelokale ved Tyren på Vesterbro, er der for alvor sat gang i hjulene.

Katrine Brix
Spilforsyning tilbyder et unikt sortiment af brætspil, kortspil og figurspil. Privatfoto.

Det seneste år er der opjusteret fra bare fire medarbejdere til nu 16, der rådgiver kunderne om alt indenfor puslespil, brætspil, kortspil, figurspil og rollespil.

- Salget er steget så meget, at det ofte har været svært at holde varer på hylderne, fortæller Kaspar Christensen, der er en af medejerne i virksomheden og til daglig er at finde bag disken i butikken.

- Indtil videre har vi drevet webshoppen fra vores kælder under butikken, men nu er vi nået dertil, hvor vi ikke længere kan være der. Så webshoppen må flyve fra reden og leve sit eget liv.

Katrine Brix
Kaspar Christensen i det nye, store lagerlokale i den østlige del af midtbyen. Privatfoto.

Kursen for webshoppen er sat mod et 1000 kvm. stort lager på Gasværksvej, hvorfra den kan få plads til at vokse med større udvalg og flere varegrupper, end hvad butikken i Bispensgade kan rumme.

Foruden butikken i Bispensgade og Spilforsyningen.dk omfatter virksomheden også webshoppen TheCardCollective.dk der er specialiseret i handel med sjældne Pokemon og Magic: the Gathering kort. The Card Collective vil dog stadig have til huse på kontoret over butikken i Bispensgade.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...