Det succesfulde tøjmarked Mega Kup! udvider med et marked for de små

Henriette Iversen, der er kvinden bag det succesfulde luksus secondhand marked Mega Kup! har valgt at udvide foretagendet med en lille ny, nemlig et secondhand marked for børneforældre.

- Mini Kup! er for salg og køb af baby-, børne- og graviditetstøj. Ellers kører vi med fuldstændigt samme, velkendte koncept som Mega Kup!, fortæller Henriette Iversen.

- Jeg synes der er en efterspørgsel i Aalborg på et marked som Mini Kup!, og jeg tror virkelig, at vi kan skabe et populært og brugervenligt marked, som mange vil benytte sig af, fortsætter hun.

Henriette Iversen syntes det giver god mening, at genbruge Baby-, børne- og graviditetstøj, da det alt sammen er en type af tøj, som ikke bliver brugt længe og derfor ikke bliver slidt.

Mini Kup! vil være indrettet med børnefamilierne i tankerne, og der vil være taget ekstra hensyn til, at det skal være nemt.

- Til Mini Kup! vil vi blandt andet sørge for god plads til barnevogne, og så vil der også være et område afsat til amning, fortæller Henriette Iversen.

- En af vores største fordele er, at vores event kun varer fra klokken 12.00-15.00. Det er et overskueligt tidsrum for travle forældre eller kommende forældre, fortsætter hun.

Mini Kup Aalborg vil blive afholdt 27. April i Frejahallen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...