Denne gang er der også besøg af kaffeknallert - og du kan støtte et godt formål. Se datoen for næste event her

AALBORG: Er du vild med secondhand, markeder - og muligheden for at gøre et kup? Så er det her nok noget for dig, for det populære Mega Kup vender snart tilbage.

Og denne gang med flere nyheder på programmet; blandt andet er der gratis entré for købere ved de kommende tre events frem til sommerferien.

- Vi elsker at gøre noget godt for vores kunder og ønsker at mange flere kvinder skal kende til vores koncept med overskuelige priser, siger arrangør Henriette Iversen i en pressemeddelelse.

- Vi er helt sikre på, at alle kan gøre et kup hos os. Vi er turen værd.

Der er trængsel ved Freja Hallen, når Mega Kup slår dørene op. Foto: Mega Kup

Mega Kup giver dig muligheden for at shoppe amok ved flere end 100 forskellige stande fyldt med kvindetøj, sko og accessories. Der er stillet prøverum op med spejle, så man kan prøve sine kup, inden man køber.

- Næste Mega Kup byder også på besøg af Kaffeexpressens kaffeknallert, som vil stå og sælge varme barista-drikke lavet på bæredygtige råvarer og i nedbrydeligt engangsemballage. Så kan man få en skøn kop kaffe med rundt på shoppeturen i hallen, siger Henriette Iversen.

- Som noget nyt har vi også allieret os med Guld&Rod Fonden, som kommer ved eventens afslutning og indsamler donationer til et godt formål. Sidste år støttede de Danske Hospitalsklovne. Det vil vi gerne være med til.

Næste event finder sted 7. marts fra klokken 12 til 15. Det er i Freja Hallen på Vestre Fjordvej.

De følgende - hvor der også er gratis entré for købere - er 2. maj og 6. juni.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...