Lise Tuborgh, med kunstnernavnet Lise Ranks, er vokset op i kvarteret omkring Grønlands Torv og arbejder bl.a. som pædagog på fritidscentret Fri-Stedet. Flere unge fra Fri-Stedet var med deres rap-pædagog til audition.
Mennesker

Aalborg-rapper tog 'X Factor'-dommere med storm: - Det var en fantastisk tur

Rap-pædagog Lise Ranks fra Aalborg var til audition foran dommerne i  'X Factor'- de var ikke i tvivl om, at den seje pædagog fra Aalborg skulle videre i programmet. Hun var ikke den eneste nordjyske pædagog, der imponerede dommerpanelet i sæsonens første program

02. januar 2023 kl. 19:24

AALBORG: - Det var en fantastisk tur, lyder det fra pædagog og 'X Factor'-deltager Lise Tuborgh fra Aalborg. Hun medvirkede under sit kunstnernavn Lise Ranks i  sæsonens første 'X Factor'-audition, hvor hun mødte op sammen med fem unge fra fritidscentret Fri-Stedet i Aalborg. 

De unge havde opfordret deres populære rap-pædagog til at deltage i programmet, og dommerne var ikke i tvivl. Lise Ranks gik videre til sæsonens næste runde, efter hun havde imponeret de tre dommere med sin egen sang, 'My Way'.

"Hold kæft, hvor er det godt mand," udbrød dommer Thomas Blachman, mens Kwamie Liv spåede, at rapperens sang ville "blive hørt rigtig mange gange".

Lise har da også allerede lagt sin sang 'My Way' på musikstreamingtjenesten Spotify.

Efter tre gange "ja" fra dommerne blev den 37-årige rapper mødt af kram fra de begejstrede unge ude i kulissen.

Auditionprogrammet blev optaget i efteråret, og først senere løftes sløret for, hvem der er gået videre til Chair Challenge og Bootcamp for senere at optræde i de shows, der sendes direkte.

Også pædagogen Kristoffer Lundholm, Aalborg, oprindelig fra Tornby ved Hirtshals, gik videre i programmet, efter at han sikkert fremførte Frank Oceans  'Lost’.

Annonceret indhold

Nyeste