Bühlmann-koncernen tilføjer nu det syvende hotel til porteføljen.
Mennesker

Bühlmann udvider: Overtager historisk hotel

Indehaverne ser store muligheder i at udvide hotelporteføljen efter et tilfredstillende 2022

13. marts 2023 kl. 12:43

AALBORG: Hotelkoncernen Bühlmann har aldrig lagt skjul på, at ambitionsniveauet er højt og vækstplanerne store.

Nu er de klar til yderligere at udvide hotelporteføjlen - denne gang med Aarhus ældste, det ikoniske Hotel Royal, som er centralt placeret på Store Torv.

Det oplyser Bühlmann-koncernen i en pressemeddelelse.

Det er det historiske hotel, Hotel Royal i Aarhus, som Bühlmann nu overtager.

Gennemgribende renovering og nye gastronomiske tiltag 

Med overtagelsen af Royal er der til efteråret planlagt en gennemgribende renovering for et tocifret millionbeløb. 

- Royal er en historisk perle, som går tilbage til 1838. Den historie og de fortællinger, som bor i væggene, ser vi som vores fornemmeste opgave at bevare, samtidig med at vi vil give Royal den kærlighed og det løft, som det både fortjener og behøver. Der skal tilføres noget Bühlmann-DNA og dermed også nye digitale og bæredygtige løsninger, fortæller Danni Bühlmann.

Anemette og Danni Bühlmann vil renovere Hotel Royal og løfte det gastronomiske niveau.

Ud over renovering vil Bühlmann også sætte deres gastronomiske erfaring i spil, hvor de ser store muligheder i at løfte kvaliteten samt invitere byens lokale inden for i de unikke rammer til blandt andet champagnebrunch og afternoon tea. 

- Konditoriet skal langt udenfor hotellet blive kendt som ekstraordinært kvalitetsmødested i både indretning, kvalificeret betjening og ikke mindst lokale og økologiske kvalitetsråvarer, supplerer Danni Bühlmann.

Det syvende hotel i rækken

Hotelporteføljen består i dag af herregården Scheelsminde i Aalborg, herregården Nørre Vosborg ved Holstebro, lufthavnshotellet Aalborg Airport Hotel, det nyrenoverede Pier 5 Hotel på Aalborg havnefront, det eksklusive boutiquehotel Villa Provence i Aarhus C og det nybyggede Peak 12 Hotel i Viborg. 

Dermed bliver Hotel Royal det syvende hotel i rækken, og det andet i Aarhus C. 

Hotel Royal

Hotel Royal blev grundlagt i 1838 af Familien Larsen, hvis drømme, visioner og hårde arbejde Hotel Royal fortsat hviler på den dag i dag. Siden 1838 har Hotel Royal leveret kvalitet og service i højsædet, og huset rummer mange timers historie og spændende fortællinger. Hotellet er Aarhus’ ældste og nok mest centrale med sin placering på Store Torv overfor domkirken. Hotellet har 69 værelser i kategorierne suiter, superior og standard – alle individuelt indrettet.

Annonceret indhold

Nyeste