Jonas Jensen og Thomas Dyg glæder sig til at fejre hinanden og kærligheden på lørdag sammen med deres 100 gæster.
Mennesker

Blomster Jonas siger ja til sin Thomas: Masser af kærlighed, glimmer og glitter

Intet er overladt til tilfældighederne, når parret holder bryllup

15. september 2022 kl. 19:39

AALBORG: Det bliver et brag af en fejring, når hele byens Blomster Jonas siger ja til sit livs Thomas i Klosterkirken på lørdag.

- Vi glæder os til at fejre kærligheden og hinanden.

Og lad det være sagt med det samme - det bliver ikke et bryllup som de fleste, når den flere gange prisvindende blomsterdesigner Jonas Jensen og Thomas Dyg, der er selvstændig møbelpolstrer, skal vies. En begivenhed der er helt i tråd med det, vi allerede kender dem for. Farverigt og festligt som blandt andet juleudsmykningen af deres hjem og lejlighedens opgang, som altid får stor opmærksomhed. 

Der er højt til loftet og masser af smil i Jonas Jensen og Thomas Dygs hverdag.

Parret har været sammen i fire og et halvt år, og nu føles det rigtigt at gøre forholdet mere officielt. 

- Vi vil gerne vise, at vi giver vores hjerte 100 procent til hinanden. Nu er du min, og jeg er din, siger Jonas Jensen.

- Jeg synes, vi er for sammentømrede til bare at være kærester, det er tid til at få fodlænken på.

Overgå gommene

Hvad der kommer til at foregå lørdag, kan vi naturligvis ikke røbe på forhånd. Dog står det klart, at det handler om kærlighed, glimmer og glitter. Big time. 

For eksempel er der dresscoden, som slet og ret lyder - "du skal overgå gommene". 

Vi har fået grønt lys til at fortælle lidt af det, gæsterne er oppe imod: Masser af sten og krystaller, smykker lavet specielt til lejligheden, stilletter og bryllupstøj du med garanti aldrig har set før. Både med referencer til Tordenskioldsdagene i Frederikshavn, hvor Thomas Dyg kommer fra - og det mere avantgarde med kappe og slæb. 

Her er blot et lille glimt af, hvad gæsterne skal overgå - hvis de følger dresscoden.

- Som med alt, vi laver, går vi all-in, og vores fest er opdelt i tre temaer - først vielsen i kirken, hvor farven blå er gennemgående i både vores tøj og blomsterne, siger Jonas Jensen. 

Blandt andet hviler begges brudebuketter af blå riddersporere på en bund af 700 foldede, blå papirblade.

En hyldest til nærområdet

Efter åben reception for alle ved Klosterkirken fortsætter den lukkede fest med champagne og bryllupskage i parrets baggård i Algade, inden de 100 gæster begiver sig til middag på San Giovanni. 

Fejringen af parrets bryllup er også en hyldest til det nærområde, der er rammen om både privat- og arbejdsliv. Jonas Jensens butik her ligger ud til Vingårdsgade, hvor Thomas Dyg også har sin forretning.

- De tre steder, hvor vi fejrer vores bryllup, er valgt, fordi det er vigtigt for os at hylde vores nærområde, hvor vi både bor og arbejder. Her er vi dagligt omgivet af venner, og alle hjælper hinanden, siger Thomas Dyg.

Det er netop på hjemmebanen, vi møder dem her et par dage før brylluppet, hvor der er rigeligt at se til, Thomas Dyg fylder nemlig 46 år i morgen, fredag, og Jonas Jensen runder 40 år på onsdag.  Bryllupsdagen på lørdag er i øvrigt valgt, fordi de begge er september-børn.

I medgang og modgang

Udadtil virker de meget forskellige. Jonas Jensen gestikulerer ivrigt, taler hurtigt og meget, mens Thomas Dyg taler langsomt uden de store armbevægelser.  I deres tilfælde er det da også historien om modsætninger der mødes. Og så alligevel ikke helt. 

På bryllupsdagen bliver 700 blå papirblade pyntet med friske blomster på begges buketter. Den lyse blomst er hårpynt lavet specielt til Thomas Dygs mor.

For nok er de forskellige, men de grundlæggende værdier deler de. Man skal opføre sig ordentligt, og man skal turde stå ved, hvem man er. I medgang og modgang.

Derfor er vielsen i den smukke klosterkirke også noget af det, de glæder sig allermest til.

- Selve vielsen er essensen af det hele. Den glæder jeg mig vildt meget til. Det er smukt og højtideligt, siger Thomas Dyg.

- Selv om gøgl og glimmer selvfølgelig også kan noget.

Hvem siger, at vielsesringe behøver at være dyre? Bare det er de rigtige - som her til 20 kroner stykket.

Parret mødtes i april 2018 og har været forlovet det seneste år.

Jonas Jensen og Thomas Dyg bliver viet i Klosterkirken på lørdag, 17. september klokken 15. Efterfølgende er der reception ved kirken fra cirka 15.30 til 16.15 - her er alle velkommen til at kigge forbi og hilse på parret.

Annonceret indhold

Nyeste