Hos den nye frisørsalon NIVOÚ i Bispensgade bliver der sat god tid af til alle kunder og kræset for detaljerne. 
Mennesker

En drøm går i opfyldelse: To veninder åbner eksklusiv frisørsalon

Der vil være goodiebags til de første 20 kunder til åbningsreceptionen 

20. oktober 2022 kl. 19:35

AALBORG: Det er en drøm, der er gået i opfyldelse for de to veninder Xenia Schrøder og Malene Grand Kannegaard, der nu kan kalde sig selvstændige frisører. I starten af november åbner de to veninder nemlig deres egen frisørsalon sammen. Navnet er NIVOÚ, og de to kvinder har et mål om at skabe et intimt og eksklusivt skønhedsunivers. 

De to veninder er begge dybt passionerede for deres fag, og de er glade for, at de kan dele oplevelsen sammen. 

- Det føles fantastisk at gå selvstændig, og det er skønt at kunne dele den gode oplevelse med en veninde. Vi glæder os super meget til at slå dørene op i vores nye salon og byde nye som gamle kunder velkommen, siger Xenia Schrøder og fortsætter:

- Vi deler de samme ambitioner og komplimenterer hinanden godt, da vi hver især har forskellige kurser og videreuddannelse i bagagen, vi kan bidrage med.

De to veninder er begge uddannede frisører, men har hver især specialiseret sig i forskellige håndværk. Xenia Schrøder er blandt andet certificeret extensions hårstylist og Malene Grand Kannegaard er uddannet make-up-artist. 

- Vi lærte hinanden at kende for halvandet år siden, da vi blev kolleger i Esko Hair Studio. Vi arbejdede super godt sammen og blev sidenhen veninder. Vi besluttede derfor at åbne NIVOÚ, fordi vi begge to har en kæmpe passion for vores fag og ønsker at skabe et intimt og eksklusivt miljø, hvor kvaliteten er i højsædet, forklarer Malene Grand Kannegaard og fortsætter:

- Vi synes, det er vigtigt, at du altid har din frisør one-on-one, og der bliver sat god tid af til alle behandlinger, så du føler, at du er i centrum og går fra salonen med en helhedsoplevelse.

De to kvinder har allerede fået deres første bookinger, og kunderne har taget godt imod den nye salon. 

NIVOÚ ligger centralt i Aalborg på adressen Bispensgade 10d st. tv, og åbningsreceptionen finder sted 4. november fra 16-19. Der vil være goodiebags til de 20 første kunder.

Du kan læse mere på nivoufrisoer.dk. 

Annonceret indhold

Nyeste