- Jeg har været så privilegeret gennem 25 år og har haft et team, som virkelig bare har villet det, fortæller hun.
Mennesker

Et fritidsjob blev Mays karriere: Nu fejrer hun stort jubilæum

03. september 2023 kl. 19:20

AALBORG: Det var egentlig aldrig meningen, at May Vinkle skulle have en lang karriere hos service- og tankstationen Q8.

Tanken var, at det var et fint job at have, indtil hun blev ”voksen” og skulle videre, men Q8-koncernen så potentiale i den unge kvinde.

- Jeg endte med at få en lederuddannelse, og derefter gik der ikke lang tid, før jeg som 21-årig fik nøglerne til Q8 i Skalborg, hvor jeg startede, siger May Vinkle, som 1. september kunne fejre sit 25-års jubilæum.

Mennesker i fokus

Efter syv år begyndte hun at kede sig en smule og fik følelsen af, at der skulle ske noget nyt. Det passede perfekt med, at ham, som drev Q8 på Scheelsmindevej 2, gik på pension.

- Så jeg flyttede i ny butik med et væsentligt større anlæg. Der sker noget mere, vi smider noget mere over disken, og der er flere medarbejdere, siger hun.

Og medarbejderne er noget af det, der har holdt hende i gang i de 25 år.

- For mig handler det om menneskerne, både kunderne og medarbejderne. Men det handler også om familien, som har skullet være med på, at jeg har haft jobbet, siger May Vinkle.

Som forretningschef skal hun i teorien være til rådighed i åbningstiderne, men det har ikke været nødvendigt, fortæller hun.

May Vinkle bor i midtbyen og tager sit løbehjul, når hun skal på arbejde.

- Jeg har nogle fantastiske medarbejdere og har haft det hele vejen igennem. Jeg forventer generelt rigtig meget af dem, men de lever bestemt også op til forventningerne.

God til at tage chancer

Hele vejen igennem er May Vinkle blevet udfordret af sin ledelse. Udover at være forretningschef er hun nemlig også food-konsulent.

Her rådgiver og underviser hun sine kollegaer i alt, hvad der handler om mad, hygiejne og levnedsmidler, men hun er også blevet opmuntret til at finde på andre tiltag og tage chancer.

Hun har blandt andet arrangeret indsamling af julegaver til børn, fastelavn og coronaløb.

- De forskellige ting ligger jo en del udenfor vores koncept, men det gør, at vi involverer lokalområdet. Vi har bare en fantastisk opbakning, og det har været meget givende at have de relationer til folk, fortæller hun.

En stor del af udviklingen

I de 25 år har hun været vidne til en stor udvikling i Q8 – en udvikling, hun selv har haft meget med at gøre.

- Vi er gået fra at være dem, som bare solgte benzin og dieselolie til at være en stor spiller på markedet i forhold til at være en del af danskernes opfattelse af, hvad en lækker frokost og gode snacks er.

- Det har været en fed udvikling at være en del af som konsulent, og jeg har været med til at rulle forskellige ting ud rigtig mange steder, tilføjer hun.

Tilfredse kunder og glade ansatte

Men spørger du May Vinkle, er noget af det fedeste at høre kunderne sige, at de kører efter Q8 på Scheelsminde på grund af de søde medarbejdere.

- Når mine kunder er tilfredse med mine ansatte, og mine medarbejdere trives i at være her, kan jeg ikke bede om mere.

- Det er jo et plus, at vores resultater er fulgt med alle årene, men jeg tror på, at hvis man kan det ene, skal det andet nok komme, slutter jubilaren.

Annonceret indhold

Nyeste