Den lokale gadekunstner har efterhånden en del kreationer i sin portefølje.
Mennesker

Hefty står bag ny medalje: Sådan får du en

Du kommer over målstregen med stil til Aalborg Halvmarathon

16. februar 2023 kl. 07:30

AALBORG: Der er næsten ingen grænser for, hvad Jonny Hefty gennem tiden er blevet bedt om at lave. Udsmykning af brændevin, gin og husbåde, for bare at nævne få eksempler.

Nu er bysbarnet klar med endnu et nyt stykke kunstnerisk kreation, og denne gang kommer det Aalborg Halvmarathon til glæde og gavn.

Medaljen, du til maj kan løbe dig til, bliver nemlig udsmykket med ét styk muggen ræv - Jonny Heftys gadekunstneriske varemærke.

- Men der er et problem med det. Man må ikke få en medalje uden at have fortjent den. Så nu er jeg nødt til at finde løbeskoene, gymnastiktøjet og pandebåndet frem, fortæller den lokale rapper til Radio Nordjyske-værten Niels Skovmand her til morgen.

Sådan ser den nye medalje ud, som du får, når du løber over målstregen til Aalborg Halvmarathon.

Nu må den lokale rapper snøre løbeskoene og stramme ballerne an, for der er kun lidt under tre måneder til, startskuddet til det store løbeevent lyder.

Aalborg Halvmarathon finder nemlig sted 13. maj klokken 18.30.

Foruden et halvmaraton på de 21,0975 kilometer, kan du også løbe 10 kilometer, one mile (1609,34 meter) eller vælge en gåtur på enten otte eller 16 kilometer til DGI-eventet WALKin, som bliver holdt samme dag.

Annonceret indhold

Nyeste