- Jeg har længe gået med overvejelsen om at udbyde nye caféer i en form for samarbejde med andre, siger Jonas Hütscher Hejlesen.
Mennesker

Jonas drømmer stort: Håber Penny Lane åbner i hele landet

Jonas Hütscher Hejlesen understreger dog, at det ikke bliver med ham som tovholder - han bliver i caféerne i Aalborg

13. april 2023 kl. 15:06

AALBORG: Penny Lane er en af de mest populære caféer her i byen, det er der vist ingen tvivl om; gæsterne er mange, og interessen for de lækre brød og kager er stor.

Det er kun knap fem år siden, Jonas Hütscher Hejlesen overtog Penny Lane på Boulevarden, og for nylig åbnede han sin fjerde café her i området.

For nylig åbnede Jonas Hütscher Hejlesen sin fjerde Penny Lane, den ligger her på hjørnet af Kjellerupsgade og Østerbro.

Og drømmen om at udvide konceptet slutter ikke her. 

- Jeg har længe gået med overvejelsen om at udbyde nye caféer i en form for samarbejde med andre, siger han, og understreger, at planerne ikke er på plads endnu.

- Men jeg vil gerne se mere til Penny udenfor Aalborg. Og jeg sælger jo ikke mine nuværende caféer - det handler om konceptet og rammerne. Man kan tage det, der kendetegner Penny med og så få det til at vækste i forskellige rammer.

Det er den helt særlige Penny-ånd, der nu kan blive bredt ud i hele landet.

Jonas Hütscher Hejlesen slår fast, at han ikke selv åbner en femte Penny Lane, "jeg vil også have tid til at se min søn spille fodbold".

- Men hvis nogen ser en mulighed for at føre brandet videre - og ellers følger forskrifterne med respekt for den helt særlige Penny-ånd - er jeg åben for dialog, siger han.

- Jeg synes, Penny er et godt koncept, mange kan få glæde af, og det fortjener at blive bredt ud i hele landet. For eksempel har vi allerede en del kunder fra både København og Aarhus.

Café-ejeren slår fast, at han ikke selv åbner sin femte Penny Lane, der skal også være tid til familien.

Han peger på, at Penny Lane står for noget af det, vi alle har brug for i en svær tid med inflation og krig i verden.

- Penny Lane handler om kundeservice, nærhed og muligheden for at hygge med hinanden, siger Jonas Hütscher Hejlesen.

- Og det har vi også brug for udenfor Aalborg.

Du finder Penny Lane på hjørnet af Kjellerupsgade og Østerbro, på Boulevarden, i Aalborg Lufthavn og i Zoo. 

Annonceret indhold

Nyeste