Kristoffer Glerup, der er stifter af og direktør for SACKit, har solgt sine anparter i livsværket. 
Mennesker

Manden bag kendt livstilsbrand siger stop

Hans idé er blevet til en millionforretning. Nu sælger han livsværket efter intern uenighed

04. januar 2023 kl. 10:45

AALBORG: Det begyndte som et enmandsfirma for 11 år siden. I dag omsætter hans webshop med salg af elektronik og møbler i dansk design for et stort tocifret millionbeløb.

Nu siger grundlæggeren af den kendte Aalborg-virksomhed SACKit, Kristoffer Glerup, stop. 

Han har netop solgt sin ejerandel i livsværket til Peter Terkelsen, der siden 2018 har været medejer af firmaet. 

Kristoffer Glerup skriver i et opslag på LinkedIn, at de to ikke har kunnet nå til enighed om den fremtidige strategi for designfirmaet, der sælger både elektronik og møbler.

- Efter at Peter Terkelsen og jeg har arbejdet sammen i halvandet år er vi blevet enige om, at vores veje skal skilles, idet vi ikke har kunnet blive enige om virksomhedens fremtidige strategi. Denne proces er endt ud i en aftale, hvor jeg har solgt mine anparter til Peter, skriver Kristoffer Glerup.

Fra otte til 60 millioner

Han ønsker ikke at uddybe, hvad de to ejere er uenige om, da Nordjyske fanger ham på telefonen.

- Det har jeg ingen kommentarer til. Men det er meget mærkeligt. Det ene øjeblik er man glad, det andet øjeblik synes man, det er lidt mærkeligt. Jeg har nærmest ikke været andet end Mr. SACKit de sidste mange år, siger Kristoffer Glerup.

SACKit er kendt for sine livstilsprodukter i dansk design. Firmaet sælger blandt andet høretelefoner, højtalere lamper, sofaer og stole.

Med grundlægger Kristoffer Glerups frasalg er Peter Terkelsen nu eneejer af den aalborgensiske designvirksomhed. Peter Terkelsen har været administrerende direktør i SACKit siden sommer 2021.

Annonceret indhold

Nyeste