I flere af Anders' videoer er hans far en gennemgående person med det samme glimt i øjet.
Mennesker

Morgenkøter går solo

Anders Wortmann fra radioprogrammet Morgenkøterne på ANR er klar med sit første show "Far"

07. november 2022 kl. 11:43

AALBORG: Han er blevet et TikTok- og instagram-fænomen på kort tid for sine populære og begavede videoer om parforhold og børneopdragelse. Det fungerer på mobilen, men nu skal talentet afprøves på de store scener.

- Jeg er drevet af at få folk til at grine og publikums respons. Det giver mig et adrenalinkick at mærke responsen fra følgere men især også fra et publikum, siger Anders Wortmann, der til daglig er vært på ANRs morgenflade sammen med Matilde Alexandra.

Morgenkøterne indeholder masser af musik, og han har da også spillet musik i årevis. Men nu er han trådt ud af sit faste band for at forfølge drøm nummer ét på sin bucket-list.

- Jeg har endelig fået hul igennem til et større publikum efter at have optrådt med musik i 10 år. Men jeg skal være ærlig at sige, at min sangstemme nok ikke er den, der skal bære mig fremover. Min sangstemme er bedre til sjove tekster, og så kan man godt gå på kompromis, griner Anders Wortmann. Det betyder også, at showet både er en slags stand-up men også med masser af musik. Og Anders' far er også med, lige som han og Anders' hustru og datter er det i mange af opslagene på TikTok og Instagram.

- Det er netop mit ”familieunivers”, som jeg inviterer dig ind i. Mine sange sætter fokus på de ”ømme” punkter i parforholdet og det at gå fra single til kæreste og, ikke mindst, fra to til tre, siger Wortmann, der har fuld accept til det hele fra sin hustru Trine.

- Mine jobs har indtil videre givet hende et nyt badeværelse og et nyt tag. Nu har jeg lovet hende, at vi giver underetagen en overhaling for de penge, jeg forhåbentlig tjener ved at lave show, siger han.

Billetterne til showet er allerede sat til salg. I Musikhuset i Aarhus er halvdelen allerede solgt, mens showet 14. oktober 2023 i Musikkens Hus først er sat til salg mandag formiddag og kan købes her.

Imens laver Anders Morgenkøterne sammen med Matilde, præcis som de plejer. For showet her kommer ikke til at ændre på holdopstillingen på ANRs morgenflade fra klokken 6-10.

Annonceret indhold

Nyeste