Kristina var en ung kvinde med fart over feltet indtil hun blev 25 år. De sidste seks år har hun tilbragt det meste af tiden i sengen.
Mennesker

Pengene vælter ind til Kristina

Ung, syg nordjyde vil opereres i udlandet, men har ikke selv pengene

07. marts 2023 kl. 19:20

VODSKOV: Frivillige bidrag skal redde 31-årige Kristina Rosenmeyer Hansen fra et liv i sengen. Tre af hendes veninder skød en indsamling i gang på Facebook 28. februar, og pengene er væltet ind.

De behandlinger, som Kristina skal have i udlandet, fordi de ikke er godkendt i Danmark, koster 400.000 kr. Indsamlingen er allerede langt over halvvejs, da den i weekenden nåede op på 240.000 kr.

Initiativtagerne er dybt taknemmelige og håber, de snart kan sende Kristina afsted til rygmarvsoperation i Spanien og stamcellebehandling i Schweiz. 

Kristina lider af ME, også kendt som kronisk træthedssyndrom, og har flere beslægtede diagnoser. Lidelser, der i Danmark behandles med genoptræning og psykologsamtaler, som ikke har hjulpet, men tværtimod forværret Kristinas helbred.

Kristina Rosenmeyer Hansen.

Hendes tilstand er blevet forringet yderligere det sidste halve år, og i øjeblikket er hun stort set sengeliggende døgnet rundt. 

Veninderne oplyser på Facebook, at indsamlingen er godkendt af Indsamlingsnævnet.

Annonceret indhold

Nyeste