Det har været en kæmpe oplevelse for søstrene Ella Sofie og Agnes Marie at overnatte i Ikea.
Mennesker

Søstre har gjort noget, mange drømmer om: Sådan er det at sove i Ikea

Ella Sofie og Agnes Marie Schytte har fået en oplevelse for livet

07. oktober 2022 kl. 12:02

AALBORG: - Det har været så fedt og en kæmpe oplevelse.

Søstrene Ella Sofie og Agnes Marie Schytte er ikke i tvivl, når de sætter ord på, hvordan det har været at overnatte i Ikea i City Syd. En overnatning, de vandt i en konkurrence, hvor omkring 900 deltog, og som i det hele taget har fået masser af opmærksomhed. 

Masser af sjov og ballade, når man næsten har Ikea for sig selv.

- Man sover godt i Ikea, og vi lå og pjattede og grinede en masse, inden vi faldt i søvn, siger 8-årige Ella Sofie.

Og oplevelsen lever på alle måder op til de store forventninger, søstrene havde på forhånd. Det står soleklart her tidligt fredag morgen, hvor vi møder dem i et næsten mennesketomt og meget stille møbelvarehus. Netop det at have stedet for sig selv, har været kæmpestort.

Der var også tid til at være kreativ, der kom farve på tegninger og kasser og lavet helt særlige pudebetræk.

- Det har været megahyggeligt, vi har slået vejrmøller på gangene, og vi har leget gemmeleg. Jeg vandt, for jeg gemte mig under den stol der, siger Agnes Marie og peger over i hjørnet af krea-rummet. Her er søstrene allerede er i fuld gang med at male på kasser og dekorere pudebetræk.

- Og vi har været steder, man ellers ikke kommer. Vi har set, der hvor de pakker varer ud, der var godt nok mange tomme papkasser, supplerer Ella Sofie.

Er der noget så fedt som en pudekamp? Ikke hvis du spørger Ella Sofie og Agnes Marie - der også havde selskab af lillebror Karl Villy først på aftenen. 

De to piger er også helt enige om, at det var vildt fedt med pudekamp i udstillingsværelset, der var deres for en nat. I øvrigt med den finurlige detalje, at de var i Ikea for en måned siden, hvor de så værelset - og håbede det netop blev de senge, de skulle sove i.

Udover overnatning og rundvisning, har der været masser af tid til at hygge sig.

- Det har været noget af det allersjoveste, vi har prøvet, er de to søstre enige om.

Efter morgenmaden i møbelvarehuset gik turen hjem til Hobro, hvor de nu kan slappe af og nyde en fridag med familien. Med masser af indtryk af bearbejde - og historier at fortælle til deres venner og klassekammerater.

Annonceret indhold

Nyeste