Indstillet af seks slagterlærlinge

Meny Skalborg er kåret til Årets Læreplads 2017. Prisen blev uddelt i København i dag torsdag kl. 11. Seks gourmetslagterlærlinge, som tager deres hovedforløb på Techcollege i Aalborg, havde indstillet virksomheden.

Det var eleverne Palle, Micaela, David, Rikke, Frederik og Karoline, der indstillede slagterafdelingen og ikke mindst deres mester Thor Bak. Han kan nu stolt glæde sig over at have vundet den fornemme pris.

- Jeg er utrolig glad og benovet over, at de unge mennesker har valgt at indstille mig. Jeg elsker at arbejde med elever, da de kommer med en god energi og en frisk tilgang til tingene, som helt sikkert giver stor værdi til Meny Skalborg, siger Thor Bak.

De seks elever begrundede blandt andet indstillingen med, at Thor Bak har et drive og engagement, der giver de helt rigtige rammer for læring. Samtidig får de på lærepladsen ikke mindst muligheden for at beskæftige sig med en bred vifte af opgaver inden for faget, mens de også får lov til at dygtiggøre sig inden for områder, der ellers ikke er et krav til uddannelsen, men et kæmpe plus på CV’et. Det gælder eksempelvis en læringsperiode i pølsemageriet, hvor de blandt andet lærer om forædling, og hvordan man laver forskellige typer af pølser.

Også hos Techcollege i Aalborg, hvor alle seks elever tager deres hovedforløb, glæder man sig over at have vundet prisen:

- Det er selvfølgelig utroligt positivt, at vores elever sætter så stor pris på deres læreplads, at de vælger at indstille den. En god læreplads er en vigtig del i et uddannelsesforløb, og her formår Meny Skalborg virkelig at give de unge et udbytterigt forløb, siger afdelingsleder hos Teccollege, Helle Rubien.

I alt havde 392 elever og lærlinge fordelt på 22 erhvervsskoler i landet indstillet deres praktikplads til konkurrencen, som arrangeres af Danske Erhvervsskoler- og Gymnasier. Blandt de tre nominerede var også Grundfos i Bjerringbro og Au2fix i Østermarie.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...