Aalborg er for alvor kommet på verdenskortet efter at være blevet nummer otte på listen over steder at besøge i 2019

AALBORG: New York Times udgav i starten af året sin liste med 52 rejseanbefalinger til destinationer i 2019. På en fornem ottendeplads kunne man finde Aalborg, og fordi avisen selv rejser ud til samtlige 52 destinationer, så har de for nylig været forbi lige her i Nordens Paris.

Journalisten Sebastian Modak var den udsendte reporter for New York Times, og han har besøgt nogle af Aalborgs seværdigheder. Inden du tænker de helt store som Musikkens Hus, Havnefronten eller måske Aalborgtårnet, så kan du godt tro om igen. Faktisk valgte den amerikanske journalist nogle af byens mindre, men bestemt smukke og finurlige, perler.

Han kiggede blandt andet forbi Fjordbyen, som er et af de steder, der fik ham til at falde for Aalborg.

Camilla Gammelgaard
Fjordbyen fascinerede i den grad Sebastian Modak. Arkivfoto: Claus Søndberg

Et andet sted, som fik fint besøg, var Restaurant Tabu. Her skriver journalisten blandt andet, at han er overbevist om, at stedet ville have Michelinstjerner, hvis det var placeret i København. Og eftersom restauranten for nylig blev kåret som Bedst i Nordjylland, så er der måske noget om snakken.

Camilla Gammelgaard
Michael Miv Pedersen og restaurant Tabu havde også besøg af den amerikanske journalist. Arkivfoto: Martin Damgård

Tænker man ellers over, hvad der kan kendetegne Danmark og ikke mindst Aalborg, så vil de brune værtshuse måske springe frem for mange. Og dem har Sebastian Modak selvfølgelig også besøgt. For eksempel var han forbi Aalborgs ældste værtshus, Café Alpha.

Aalborg Streetfood The Lighthouse, Aalborg Kloster og Café Ulla Terkelsen London fik også besøg af journalisten, der har pæne ting at sige om dem alle.

Du kan læse hele den rosende artikel om byen og se hans flotte billeder lige her: Skal! A Danish City Makes You Feel Like a Member of the Club

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...